Välbesökt webbinarium om AI för CFOer och ekonomichefer hos Zimply
Hem TEKNIKAI Välbesökt webbinarium om AI för CFOer och ekonomichefer hos Zimply

Välbesökt webbinarium om AI för CFOer och ekonomichefer hos Zimply

Publicerat av: Redaktionen

Zimply, ledande inom intelligent automation och AI-assistenter i Sverige, genomförde 10 november ett välbesökt webbinarium om AI, särskilt riktat mot CFOer och ekonomichefer.

Med över 128 deltagare bjöd evenemanget på många insikter från branschexperter och framstående företagsledare.

Anna-Lena Wretman, CEO på finansbolaget Fundler, delade generöst med sig av konkreta erfarenheter om hur Fundler framgångsrikt ställt om sin verksamhet med hjälp av AI. Fundler använder Zimplys AI-assistenter för att effektivisera sina månatliga affärsuppföljningar.

Anna Felländer, grundare och CEO på Anch.ai, bjöd på en djupdykning i ansvarsfull AI och framtida regleringar. Hon betonade vikten av att omfamna ansvarsfull AI som en nyckel till framgång i dagens teknologiska era.

Välbesökt och informationsrikt webbinarium om AI för CFOer och ekonomichefer hos Zimply

Några av budskapen i Zimplys AI-webbinarium för CFOer 10 november. Med Anna-Lena Wretman, Anna Felländer, Fred Alpsten och Lenita Jansson Herlitz

Fred Alpsten, CEO på Zimply, delade med sig av sina omfattande kunskaper inom automation från sina fem år med Zimply och även långt innan dess. Han gav konkreta råd om hur organisationers ekonomiavdelningar kan avlastas och få mer tid genom att använda intelligent automation och AI-assistenter.

Huvudbudskapet från alla tre var klart och tydligt:

Förstå och nyttja möjligheterna med AI, var nyfiken, omfamna förändringen ansvarsfullt och ta hjälp av experter.

Lenita Jansson Herlitz, moderator och CMO på Zimply:

“Det är fantastiskt roligt med det stora intresset för ämnet. Det bekräftar vår bild att CFOer befinner sig mitt i en omvälvande tid och har många frågor kring AI. Vi är glada över att kunna dela med oss av kunskap och bidra till denna viktiga diskussion. Det är viktigt att CFOer är medvetna om de möjligheter som AI erbjuder, och vi är här för att stödja dem på den resan.

Se webbinariet i efterhand här

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>