TUNGVIKTARE I NYTÄNKANDE START-TUP
Hem STARTUP Tungviktare i nytänkande start-tup

Tungviktare i nytänkande start-tup

Publicerat av: Redaktionen

Mitt i pandemin startar tre välkända tech-personligheter nytt och anställer åtta.

TUNGVIKTARE I NYTÄNKANDE START-TUP

Med Techlove vill de skapa en pool av konsulter som inte bara jobbar bra, utan också mår bra.

Att bygga en intim familjekänsla ska locka både medarbetare och kunder från jättarna.

“Vi vill ge våra konsulter en varm familjekänsla med coachning och gemenskap istället för sorglig ensamhet på en konsultjätte.”

Love Sahlin, VD Techlove

Nya Techlove säger sig vara litet nog för bra relationer, men stort nog för att hålla högsta branschnivå.

–Vi vill samla en bred pool av högkompetenta konsulter som också ska utvecklas som människor. Här finns en oerhörd hävstång för våra kunder, menar VD Love Sahlin.

Techloves verksamhet täcker från start både back-end, front-end och fullstack. Bolaget rivstartar med kunder som Klarna, Fotografiska och X Shore. Bakom Techlove döljer sig tre tungviktare med lång erfarenhet av att designa, utveckla och förvalta system, appar och webbplatser.

Entreprenören Love Sahlin har tidigare grundat och framgångsrikt utvecklat WTMG under tio års tid till en inte obetydlig omsättning.

De övriga grundarna är Karl Eriksson och Sunny Narula. Karl har haft en lång chefskarriär inom telekom, bl a på Tele2. Han har stor erfarenhet av organisationsutveckling och rekrytering.

Sunny tillhörde den kärntrupp som introducerade Tesla på svenska marknaden med ansvar inom försäljning. Hans anställningsavtal signades av självaste Elon Musk.

“Vi söker bredd hos konsulterna. De ska motsvara Sveriges befolkning. Alla människor och läggningar välkomnas varmt.”

Karl Eriksson, partner, Techlove

“En sak jag lärde mig på Tesla var att matcha och bejaka varje kunds unika krav och behov. Inte ytligt utan på riktigt.”

Sunny Narula, partner, Techlove

Techlove är en ny typ av konsultpool inom design, utveckling och förvaltning av system, appar och webbplatser. Genom att aktivt utveckla konsulterna som människor växer kundnyttan enligt multiplikationen “människa x maskin”. Bland kunderna återfinns Klarna, Fotografiska och X Shore. Företagets bas är i Stockholm.

Läs mer techlove.se

Relaterade Artiklar