Finalister klara till BA Tech Awards 2022
Hem Fastigheter Årets finalister i BA Tech Awards 2022

Årets finalister i BA Tech Awards 2022

Publicerat av: Redaktionen

Vilka fastighetsbolag och PropTechbolag har den mest innovativa lösningen?

Den 21 september vet vi svaret för då presenteras vinnarna – och nu finns tre nominerade i varje kategori.

Juryn har tittat på helheten i projektet och premierar nytänkande tjänster och innovation som kan bidra till att både göra fastighetsbranschen mer effektiv och attraktiv, men även ta sig an den stora utmaningen att minska klimatpåverkan från branschen.

Finalister klara till BA Tech Awards 2022

Årets finalister i BA Tech Awards 2022

”Glädjande att se att på tävlingens tredje år ökar både antalet nomineringar och kvalitén. BA Tech Awards har verkligen etablerat sig som branschens innovationstävling nummer ett. Det är föga överraskande att vi fått in så många nomineringar inom ESG-området. För finalisterna kvarstår nu den stora utmaningen, att övertyga juryn om vem som besitter förmågan att sälja och marknadsföra sitt projekt bäst” säger Magnus Svantegård, juryordförande samt Partner Stronghold Invest & Co-Founder på Nordic PropTech Initiative.

I kategorin mest innovativa PropTechbolag är de nominerade:
Myrspoven – Winter is coming
Plant – Plant
Palats Technology – Palats

I kategorin mest innovativa fastighetsaktör är de nominerade:
Nabo – Formar framtidens förvaltning och boendetjänster
Kista Limitless AB – The Twin in The Kloud
Sweco – C3 Carbon Cost Compass

Vinnarna offentliggörs 21 september
Vinnarna offentliggörs på prisutdelningen direkt på Business Arena Stockholm den 21 september.
Förutom utnämning från huvudscenen får vinnarna två biljetter till Business Arena Stockholm 2023, möjlighet till partnerdeltagande på valfritt event samt helårsannonsering i sex nummer av Fastighetsnytt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>