Sex spännande företag har valt FöretagsAcceleratorn för att utveckla ännu bättre affärsstrategier!

Den 19e februari startade sex fantastiska företag i vårens första omgång av FöretagsAcceleratorn.

Sex spännande företag har valt FöretagsAcceleratorn för att utveckla ännu bättre affärsstrategier! 1
Connects fantastiska partner och affärscoacher stöttar sex nya företag i sin tillväxtresa.

Tillsammans med Connects experter kommer de arbeta aktivt med att utveckla sina strategier för att växa ännu mer som företag. De är också med och tävlar om årets Tillväxtpris som vi delar ut den 7e oktober i år. Våra coacher utmanar bl.a. företagets målbild, hur mycket ska ni växa? Varför10%, varför inte 100%? Något som uppskattas mycket av våra deltagare, att få modet att utmana det invanda.

– Alla deltagare har något unikt att vara stolta över, och vi är stolta att vi får hjälpa dem att växa ännu mer! ​Vi vill rikta ett speciellt tack till ​Wistrands Advokatbyrå för det fina värdskapet, som gjorde starten till en väldigt lyckad fest!

​Sex helt olika branscher är representerade, vilket gör att de kan lära av varandra. 70% av tidigare deltagare säger att – Programmet har förbättrat vår förmåga kring strategisk utveckling av företaget. Det har också fått oss att våga mer och tro på att vi når högre ställda mål

FöretagsAcceleratorn är ett beprövat koncept som Connect har levererat under 10 år och ständigt utvecklar för att ge bästa tänkbara upplevelse och resultat för deltagarna.

Under programmet som sträcker sig över sju månader kommer bolagen att få:

1. Affärscoachning där den nuvarande affären analyseras ur ett utvecklingsperspektiv.
2. Experter i Connects kompetenspanel ger råd om bästa väg i dessa utvecklingsfrågor.
3. Fördjupning i ett av programmets fem Tillväxtämnen: Digitalisering, internationalisering, kompetensförsörjning, sälj & marknadsföring eller äga, leda, styra – exit-frågor.
4. Mentorskap med fokus på en handlingsplan och start av aktiviteter mot uppsatt mål.
5. Final med utdelning av årets Tillväxtpris!

Deltagarna fortsätter sedan att utveckla sin tillväxtstrategi i Connect+ vårt nätverk för personer som har deltagit i något av våra tillväxtprogram. De här företagen kommer ni få höra mer om under deras resa!

​SmartaVal Löser ditt totala hemhjälpsbehov i tid, till rimliga kostnader och med hänsyn till miljön. Vi lägger stor vikt vid vår personliga service och jobbar med kunskap, hjärta och själ för att du som kund skall glädjas vid varje slutfört arbete. SmartaVal ska vara det självklara valet för kundernas behov av innovativ och miljövänlig städservice i Sverige.

​Pond Design – Our mission is to create smart and desirable design. We believe that design has a significant role for our clients, helping them reach their true commercial potential

​New Life Assistans har som grundläggande ide att tro på att människor har en inneboende kraft och förmåga att kunna påverka sina livsvillkor. Vi erbjuder råd, stöd och service. Du får ekonomisk och social trygghet, du ska kunna leva på lika villkor och aktivt delta i samhällslivet efter dina egna förmågor.

​Byggnadsfirman Erik Wallin Skapar funktionella och estetiskt tilltalande bostäder och stadsmiljöer till alla Stockholmare. Våra kärnkompetenser är arkitektur, stadsutveckling, idéskapande, projektutveckling och projektstyrning. Några exempel är Hammarby Sjöstad, Norra Djurgårdsstaden och Annedal. Företaget ägs och drivs av tredje generationen Wallin.

​Climate Recovery – Här är energieffektivitet och hållbarhet är inte längre bara mål utan även krav. Climate Recovery erbjuder ett komplett sortiment av förisolerade kanaler och formstycken, tillverkade nästan helt av återvunnet glas och sand. Vilket bl.a. förbättrad logistik och anpassningsförmåga, samtidigt som de förenklar hanteringen och ger hållbara effekter.

​More Digital Studios – Since 2002 we have developed digital solutions for many of the world’s leading brand’s. Like the aurora, they have taken all possible form’s. Products, services, apps and web. Above all, we make extraordinary things for extraordinary people. In return, star’s are born.