Recas vinner Di Gasell 2023 – Sveriges mästerskap i tillväxt
Hem företag Recas vinner Di Gasell 2023 – Sveriges mästerskap i tillväxt

Recas vinner Di Gasell 2023 – Sveriges mästerskap i tillväxt

Publicerat av: Redaktionen

Trollhätteföretaget Recas är ett av Sveriges mest framgångsrika företag.

Det anser Dagens Industri, som ger Recas priset Di Gasell 2023, Västra Götaland. Med sin verksamhet i Trollhättan bidrar de till nya arbetstillfällen i länet.

Det prestigefulla priset Di Gasell har delats ut av Dagens Industri sedan 2001 och är en hyllning till Sveriges snabbast växande företag. Recas mottog under tidsdagskvällen priset och befäster därmed sin position som det mest framgångsrika och snabbast växande företaget i Västra Götaland.

– Recas har visat på en enastående förmåga att växa och samtidigt behålla en stark ekonomisk grund, det är en ära att ta emot Di Gasell 2023, säger Micael.

Recas vinner Di Gasell 2023 – Sveriges mästerskap i tillväxt

– Inget man skojar bort, säger Micael Lawson VD Recas.

För att bli utsedd till Gasellföretag behöver man uppfylla en rad högt ställda kriterier som inkluderar en nettoomsättning på över 10 miljoner kronor minst tio anställda, fördubblad omsättning om man jämför det första och senaste året under en fyraårig period, ökad omsättning varje år de senaste tre åren, ett positivt rörelseresultat, organisk tillväxt och sund ekonomi.

Detta är någonting knappt 1% av Sveriges bolag klarar.

Nästan en femtedel av Sveriges befolkning bor i Västra Götaland. Det betyder att Recas gör ett stort avtryck när de blir årets Gasellföretag i området.

– Vi är stolta att lyckas sticka ut i en så framstående och stor region, säger Micael.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>