MedMera Bank lanserar sparalternativ med fast ränta
Hem Finans MedMera Bank lanserar nytt sparalternativ med fast ränta

MedMera Bank lanserar nytt sparalternativ med fast ränta

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar MedMera Bank ett nytt spännande sparalternativ som kommer glädja alla som vill få ut mer av sina besparingar.

Med Coop Fasträntekonto är det nu möjligt att dra nytta av ännu högre sparräntor än på sparkonto med rörlig ränta, vilket är perfekt för alla som är villiga att binda sina pengar under en bestämd period.

MedMera Bank tillhandahåller Coop Spara som erbjuder både fasträntekonto och sparkonto med bjussiga räntor och insättningsgaranti. Alla som kan tänka sig att binda en del av sina sparpengar under en viss tid har nu möjligheten att spara på Coop Fasträntekonto och på så vis få möjlighet till en högre sparränta än på vanligt sparkonto med rörlig ränta.

Det nya fasträntekontot erbjuder bindningstider på 2 månader, 6 månader, 1 år eller 2 år. Den räntan man får kommer att gälla under hela bindningstiden vilket ger förutsägbarhet i sparandet. Fasträntekontot är tillgängligt för sparbelopp från 10 000 kronor upp till 1 050 000 kronor och omfattas av den statliga insättningsgarantin, vilket ger en extra trygghet. Dessutom är det möjligt att ta ut pengarna i förtid mot en avgift.

MedMera Bank lanserar sparalternativ med fast ränta– Fasträntekonto är en efterfrågad sparprodukt hos våra kunder som vi nu är glada att kunna erbjuda. Med Coop Spara kan våra kunder nu spara sina pengar både på sparkonto med rörlig ränta och fria uttag samt på fasträntekonto med möjlighet till en högre ränta, säger Alekh Singh, Produktchef, MedMera Bank.

Fasträntekontot öppnas enkelt i MedMera Banks kundportal genom att välja vilket Coop Sparkonto som pengarna ska överföras ifrån samt ange sparbelopp och bindningstid. Ansökan signeras därefter med BankID.

När ansökan är godkänd öppnas fasträntekontot och pengarna sätts in direkt. I kundportalen kan kunden se sina konton och sparränta.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>