PE Accounting och SEB lanserar nya funktioner med realtidsintegration
Hem NYHETER PE Accounting och SEB lanserar nya funktioner med realtidsintegration

PE Accounting och SEB lanserar nya funktioner med realtidsintegration

Publicerat av: Redaktionen

PE Accounting och SEB blir först på marknaden med unik funktion som revolutionerar hur företag idag hanterar bankärenden.

Innovationen “överföring mellan konton” bidrar till en bättre och mer sammanhängande ekonomisk hantering för deras kunder.

Användaren kan nu växla valutor och överföra pengar mellan företagets konton, utan att logga in i internetbanken.

Överföring mellan konton och växla valutor direkt i ekonomisystemet

I en strävan att ytterligare förenkla ekonomihanteringen för företag introducerar nu PE Accounting, tillsammans med SEB, en ny funktion i sin molnbaserade ekonomi- och löneplattform. Funktionen ger företag möjligheten att smidigt överföra pengar mellan sina konton och växla valutor med växelkurser som uppdateras i realtid , direkt i PE:s system.

Initiativet är ett resultat av ett nära samarbete mellan PE Accounting och SEB, med målet att integrera bankärenden på ett sätt som sparar tid och kraft för företagare. Genom att möjliggöra överföringar och valutaväxling inom en och samma plattform, vill de erbjuda en mer sammanhängande och effektiv användarupplevelse jämfört med traditionella banktjänster.

”Vi är först på marknaden med den här tjänsten och vi är stolta över att få fortsätta att revolutionera hur svenska bolag jobbar och drivs. Att erbjuda lösningar som gör företagandet mer automatiserat och mindre svårt ligger i PEs hela DNA”

Daniel Saraste, produktchef på PE Accounting.

Egenskaper med den nya funktionen:

Kunder till PE Accounting med SEB som bank erbjuds nu en enklare upplevelse när det kommer till kontoöverföringar. Genom att få tillgång till växelkurser i nära nog realtid, direkt i PE-systemet, behöver de inte logga in i banken för att hantera överföring mellan konton och växling av valutor.

  • PE Accounting och SEB lanserar nya funktioner med realtidsintegrationKonton & saldon: En översikt över företagets bankkonton och deras aktuella saldon, uppdaterade i realtid visar tillgängliga medel.
  • Överföringar mellan konton: Möjligheten att enkelt föra över pengar mellan konton i olika valutor och se växelkursen som kommer att tillämpas direkt i PE’s system innan användaren bekräftar uppdraget.
  • Bekräftelse & historik: Enkelt att se kvittenser och historik så att användaren vet att pengarna har förts över i banken.

PE: Ledande inom bankintegrationer till storbankerna

PE Accounting har länge varit ledande inom bankintegrationer och skiljer sig från klassiska ekonomisystem genom att ha egna integrationer till Sveriges stora affärsbanker. Med egen teknik och egna integrationsteam har PE bättre förutsättningar att ligga i framkant i utvecklingen.

Vill du läsa mer om funktionen? Följ länken till vår integrationssida: https://www.peaccounting.se/va…

 

Relaterade Artiklar