KPMG utvecklar branschens mest attraktiva kundplattform
Hem NYHETER KPMG utvecklar branschens mest attraktiva kundplattform

KPMG utvecklar branschens mest attraktiva kundplattform

Publicerat av: Redaktionen

KPMG ska skapa branschens mest attraktiva kundplattform av digitala, revolutionerande och automatiserade tjänster för Sveriges alla företag och organisationer.

KPMG utvecklar branschens mest attraktiva kundplattform

Jone Sølvik

Nu rekryteras Jone Sølvik som ny partner och Head of Enterprise Managed Services att driva utvecklingen.

– Agendan är tydlig, KPMG ska skapa branschens mest attraktiva kundplattform där man får snabb service, inspiration, lättillgängliga relevanta dokument och möjlighet att enkelt och säkert köpa prisvärda och viktiga tjänster för ökad kontroll. Nu gör vi det enklare och mer prisvärt att bli kund och köpa tjänster för alla Sveriges företag och organisationer. Jag är otroligt taggad över att ändra sättet alla ser på, och kommunicerar med sin revisionsbyrå, säger Jone Sølvik.

I linje med att synen på revision moderniseras och kraven på digitalisering och tillgänglighet höjs växlar nu KPMG upp en av företagets särskilda satsningar för tillväxt. Enterprise Consulting, välkomnar Jone Sølvik, närmast från PWC, som partner och Head of Enterprise Managed Services.

– Tjänsterna ska ge ökad effektivitet och säkerhet hos våra kunder. Jone har kapacitet för och ett tänk kring hur affären ska byggas upp. Det inkluderar setup av plattform för sälj och leverans, utveckling av tjänsterna och fokus på kundernas affärsbehov och så enkla lösningar som möjligt. Vi ser mycket fram emot att få utveckla detta tillsammans med Jone, säger Jenny Barksjö-Forslund, Private Enterprise Leader.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>