Du i publiken på Umeå Tech Arena kan vara precis det våra startups söker
Hem STARTUP Du i publiken på Umeå Tech Arena kan vara precis det våra startups söker

Du i publiken på Umeå Tech Arena kan vara precis det våra startups söker

Publicerat av: Redaktionen

I juni är Umeå Tech Arena tillbaka, denna gång med det startup-igaste fokuset någonsin. 

Du i publiken på Umeå Tech Arena kan vara precis det våra startups söker

Maria Olofsson och Magdalena Lindström från Uminova Innovation programleder.

Umeå Tech Arena blir denna gång en tvåstegsraket, både 1 och 8 juni. I strålkastarljuset står startups som får affärsstöd av Uminova Innovation.

1 juni får vi möta Petter Aasa från Vitala Health som ska berättar hur de underlättar rehab för kroniskt sjuka och hur de ska göra för att bli världsledande med sin tjänst, plus rutinerade entreprenörerna Frida Nilsson och Aron Kristoffersson från Samarit som utvecklar en digital matchningstjänst som ska tackla ensamhet hos äldre.

Den 8 juni möter vi Viktor Nyberg och Oscar Sedholm från Vector Traffic Academy som nyss listats som en av Sveriges 103 mest inspirerande unga entreprenörer av Företagarna och Almi tack vare sin innovativa körskola, plus deltagare från vårt Startupprogram våren 2021.

– Många startups är i stort behov av kompetens och kloka personer som kan hjälpa dem på startupresan. Publiken på Umeå Tech Arena är precis de typer av personer som våra bolag behöver, så den här gången är det fullt fokus på det. Att visa upp våra bolag och sammanföra dem med fantastiska människor i vårt community, säger Linus Stark, ansvarig för eventet.

Nytt denna gång är också att Umeå Tech Arena körs i formatet live-podd fast med bild. Det betyder att du kan titta på eventet framför datorn eller mobilen precis som vanligt, eller stoppa oss i lurarna och lyssna under promenaden eller i solstolen. Vädret ser lovande ut. Det blir också digitala mingel på slutet.

Välkommen!

Umeå Tech Arena
1 och 8 juni kl. 11-12
Anmäl dig här för att titta eller bara lyssna

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>