Karin Lidman ny styrelseledamot i SPP
Hem Försäkring Karin Lidman ny styrelseledamot i SPP Pension & Försäkring AB

Karin Lidman ny styrelseledamot i SPP Pension & Försäkring AB

Publicerat av: Redaktionen

Karin Lidman har valts till ny styrelseledamot i SPP Pension & Försäkring AB.

Karin Lidman är koncernchef för Essve, en marknadsledande byggleverantör av skruv och infästning.

Lidman har lång erfarenhet inom finans- och försäkringsbranschen, bland annat från operativa roller inom både Nordea Liv och pension, Skandia och If.

Styrelseordförande för SPP och tillika koncernchef för Storebrand, Odd Arild Grefstad, kommenterar utnämningen:

– Det är med stor glädje jag välkomnar Karin Lidman till SPPs styrelse. Karins långa erfarenhet och starka kompetens inom finans- och försäkringssektorn gör henne till ett värdefullt tillskott i styrelsearbetet. SPP har gjort en fantastisk förflyttning under de senaste åren, med stark tillväxt och snabb digitaliseringstakt. Affären har framgångsrikt flyttats över till en modern teknisk plattform, som möjliggjort utveckling av nya innovativa och kundvänliga digitala tjänster. SPPs ambition är att växla upp tillväxten ytterligare både organiskt och strukturellt. Jag är övertygad om att Karin kommer att bidra med värdefulla perspektiv och kompletterande kunskap in i styrelsearbetet framåt, säger Odd Arild Grefstad.

Karin Lidman ny styrelseledamot i SPP

Karin Lidman, ny styrelseledamot SPP Pension & Försäkring AB

Karin Lidman kommenterar styrelseuppdraget:

– SPP är ett spännande bolag med en stark position inom flera områden, som till exempel digitalisering, hållbarhet och kunderbjudande. Min uppfattning är att det finns stora tillväxtmöjligheter för SPP och jag ser fram emot att få bidra med min erfarenhet och kompetens i styrelsearbetet inom försäkringsområdet, men även utifrån ett kundperspektiv tack vare mina erfarenheter från andra sektorer, säger Karin Lidman i en kommentar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>