Zigned Pro API – automatiserad e-signering för 0 kr i månaden
Hem TeknikProduktnyhet Idag lanseras Zigned Pro API – automatiserad e-signering för 0 kr i månaden

Idag lanseras Zigned Pro API – automatiserad e-signering för 0 kr i månaden

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanseras Zigned Pro API som nästa steg för att kunna erbjuda den mest tillgängliga tjänsten för e-signering.

“Med vårt REST API får alla ett tillgängligt sätt att effektivisera sina avtalsprocesser på, utan att det kostar skjortan” säger Zigneds CTO David Jurio.

Som en sista grundsten i Zigneds tjänsteutbud Idag lanseras idag Zigned Pro API. Ett sätt att effektivisera och automatisera avtalsprocesser på ett kostnadseffektivt sätt. Tjänsten är byggd för att på ett utvecklarvänligt sätt göra e-signering enkelt att integrera i egna system. Detta tillåter både interna och externa avtals- och dokumentprocesser att bli mer effektiva ur såväl ett tids- och kostnadsperspektiv.

Zigned Pro API – automatiserad e-signering för 0 kr i månaden“Det ska bli fantastiskt roligt att se i vilka situationer våra kunder kommer att använda vårt REST API. Vi har redan hört om applikationsområden vi aldrig kunde föreställa oss när vi tog beslutet att ta fram tjänsten.” säger Zigneds vd Ludvig Edström.

Zigned Pro API har inga fasta månadskostnader till skillnad från andra alternativ för e-signering på marknaden. Istället tar Zigned betalt 2,50 kr per signerande part och per dokument som ingår i signeringsärendet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>