Hem Event Hitta nästa 1000-procentare på Redeye Growth Day

Hitta nästa 1000-procentare på Redeye Growth Day

Publicerat av: Redaktionen

Drömmen lever om att som investerare uppnå en “Ten-bagger” – de senaste fem åren finns 15 aktier som bevis på de svenska börserna.

Hitta nästa 1000-procentare på Redeye Growth Day 3Flera av företagen har kunnat mötas i ett tidigt skede tack vare Redeyes event och aktieanalys. Med en kursökning om 5900 procent toppar Hansa Medical den exklusiva listan. Vilka företag blir framtidens vinnare?

På Redeye Growth Day i Stockholm den 4 juni 2018, kommer hela 34 noterade och onoterade bolag inom Life Science samt Technology att presentera sin utveckling och utsikter framöver.

Ett av dessa företag – Hexatronic Group – finns med på listan över aktierna som stigit över 1000 procent de senaste fem åren. Ledtrådar till framgångsresan är konkurrenskraftiga produkter, en sektor under tillväxt och en kompetent ledning. Detta är också faktorer som utgör en central del av vår analysmodell och unika Redeye Rating.

Möt framtidens bolag på Redeye Growth Day. Livesändningen kl. 8:00-16:00 kan följas på Redeye.se, där presentationer och summeringar av dagen blir tillgängliga i efterhand.

Deltagande bolag, med reservation för ändringar:

Technology Life Science
Acconeer BioArtic
Allgon Cereno Scientific
Anoto Episurf Medical
Gapwaves Eurocine Vaccines
Heliospectra Genovis
Hexatronic Group IRLAB Therapeutics
IMINT Image Intelligence Karolinska Development
JonDeTech Lytix Biopharma
Mytaste Group Moberg Pharma
Nitro Games Nanologica
Powercell Nuevolution
Smart Eye Orexo
Talkpool Promore Pharma
Westpay Respiratorius
XMReality Saniona
ZetaDisplay Spago Nanomedical
Sprint Bioscience
Xspray Pharma

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>