Gernandt & Danielsson biträder vid Trianons emission och återköp av hybridobligationer
Hem Fastigheter Gernandt & Danielsson biträder vid Trianons emission och återköp av nya hybridobligationer

Gernandt & Danielsson biträder vid Trianons emission och återköp av nya hybridobligationer

Publicerat av: Redaktionen

Gernandt & Danielsson biträder vid Fastighets Aktiebolaget Trianons (publ) emission av ett subordinerat efterställt hållbart hybridobligationslån om 500 miljoner kronor inom ett rambelopp om 1 000 miljoner kronor samt återköp av bolagets utestående hybridobligationer.

Bolaget har som intention att notera de nya hybridobligationerna på Nasdaq Stockholms lista för hållbara obligationer.

Gernandt & Danielsson biträder vid Trianons emission och återköp av hybridobligationerEmissionslikviden kommer att användas i enlighet med bolagets hållbarhetsramverk, inklusive refinansiering av bolagets utetående hybridobligationer.

Trianon är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag i Malmö. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Gernandt & Danielsson har biträtt bolaget och dess finansiella rådgivare Swedbank med ett team bestående av partners Mikael Borg och Mikael Bolling samt senior associate Johan Malmsten.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>