Navian Tech har kompletterat finansieringen för två pågående projekt
Hem Fastigheter Navian Tech har fått hela finansieringen för två pågående projekt

Navian Tech har fått hela finansieringen för två pågående projekt

Publicerat av: Redaktionen

Navian Tech har fått hela finansieringen för två pågående projekt, bostadsprojekt Ella&Park i Täby samt fjällbostadsprojektet i Idre.

Navian Tech utvecklar en digital plattform som skall möjliggöra för små och medelstora fastighetsutvecklare och fastighetsinvesterare att i ett och samma verktyg hitta fastighetsprojekt, utveckla, finansiera samt avyttra dem.

Med hjälp av den digitala plattformen har Navian Tech nu kompletterat finansieringen av två projekt. Projekten utvecklas av Abylon Properties, ett systerbolag till Navian Tech. 

Navian Tech har kompletterat finansieringen för två pågående projekt”För Navian Tech är detta en milstolpe. Det finns ett starkt behov i branschen att effektivisera processerna. Vi är därför oerhört glada att kunna visa att digitala lösningar kan hjälpa fastighetsutvecklare att få finansiering för att garantera deras projekt. Vi fortsätter vår resa för digitalisering och ser fram mot att fortsätta hjälpa flera utvecklare med finansiering av projekt genom vår digitala plattform”, säger Sergey Kasachenko, VD på Navian Tech.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>