Försäkringsjämförelsesajten Happens utökar sitt erbjudande med Evidents
Hem företag Försäkringsjämförelsesajten Happens utökar sitt erbjudande med Evidents

Försäkringsjämförelsesajten Happens utökar sitt erbjudande med Evidents

Publicerat av: Redaktionen

Försäkringsjämförelsesajten Happens utökar sitt erbjudande med Evidents digitalt tecknade livförsäkring.

Evident är först ut på Happens plattform med en livförsäkring där pris visas i realtid och försäkringen kan tecknas digitalt inom samma gränssnitt.

”Vi är väldigt glada över att inleda ett samarbete med Evident som delar vår vision om att försäkring ska vara enkelt!” säger Oskar Bergkvist, VD på Happens.

Försäkringsjämförelsesajten Happens utökar sitt erbjudande med EvidentsFörsäkring är viktigt, men inte alltid enkelt att förstå. Happens är en jämförelsesajt och förmedlare i digital framkant som ger kunder möjlighet att samla information, jämföra priser och teckna försäkring – allt på samma ställe! Nu utökar Happens sitt erbjudande av livförsäkring tillsammans med Evident. Evidents öppna API-er möjliggör ett sömlöst och realtidsbaserat teckningsflöde inom samma gränssnitt, vilket skapar en smidig och trygg kundresa.

”Det känns jättekul att Evident tillsammans med Happens nu får möjlighet att erbjuda fler kunder vår enkla, digitala livförsäkring!” säger Michaela Bruneheim, VD för Evident.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>