ERPST startar upp digitala transformationsprojekt i Etiopien värda över USD 2,7 miljoner
Hem STARTUP ERPST startar upp digitala transformationsprojekt i Etiopien

ERPST startar upp digitala transformationsprojekt i Etiopien

Publicerat av: Redaktionen

ERPST, en del av det globala teknikföretaget White Pearl Technology Group (WPTG), levererar lösningar för digital omställning av företagens resursplanering (ERP).

Projekten, värda över 2,7 miljoner amerikanska dollar gäller två stora företag i Etiopien – Ethiopian Insurance Corporation och Addis Abeba Water & Sewage Authority.

Projekten har påbörjats och ska vara genomförda om sex månader.

Ethiopian Insurance Corporation har anlitat ERPST:s för implementeringen av UNIT4 ERP och INSIS försäkringsprogram under en tolvårsperiod för bättre kontroll och styrning av ekonomi, inköp, HRMS, lönehantering, livförsäkring och allmän försäkring.

ERPST startar nu upp nästa steg med uppgraderingar och förbättringar med hjälp av den senast utvecklade teknologin. De ska driva på och katalysera ytterligare operativ effektivitet och ge en högre kvalitet på kundsupporten för Ethiopian Insurance Corporation.

ERPST startar upp digitala transformationsprojekt i Etiopien värda över USD 2,7 miljoner

Marco Marangoni

Samtidigt har också Addis Abeba Water & Sewage Authority använt sig av ERPSTs tjänster under tio år, för att komma igång med UNIT4 ERP och integrerad faktureringsprogramvara och effektivare administration av ekonomi, inköp, HRMS, lönehantering, lager och fakturering av räkningar för vatten.

De förbättringar och uppgraderingar som gjorts optimerar processer, förbättrar företagets smidighet och beslutsfattandet för allmännyttan i servicen av miljontals hushåll.

– Vi är stolta över att vara en långsiktig partner som hjälper till med att effektivisera administrationen av två prestigefyllda etiopiska organisationer genom digitala innovation. Lokalkännedom och branschkunskap i kombination med ett fokuserat förändringsarbete har varit avgörande för projektens framgång, säger Marco Marangoni, vd för WPTG.

De nämnda projekteten, och andra liknande som redan genomförts såsom implementeringen av ICT-projekt för African Union värt över 2,5 miljoner USD samt uppdrag för EiC, Aawsa, Eepco, Midroc Gold and ATA som ERPST har levererat, tillsammans med partners, för över USD 12 miljoner sedan starten 2005, bevisar deras förmåga att leverera komplexa, affärskritiska ERP-lösningar. Projekten för dessa stora etiopiska företag sträcker sig över hela den digitala transformationsresa – från den ursprungliga implementeringen till förbättringar, uppgraderingar och support.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>