Dina Försäkringar tar även i år hem förstaplatsen inom Sakförsäkring Privat
Hem Försäkring Dina Försäkringar tar även i år hem förstaplatsen inom Sakförsäkring Privat

Dina Försäkringar tar även i år hem förstaplatsen inom Sakförsäkring Privat

Publicerat av: Redaktionen

– Det är hedrande att år efter år få så fina betyg av våra kunder i Svenskt Kvalitetsindex undersökning!

-Utmärkelsen är en bekräftelse på att det arbete vi lägger ned för att ge bästa möjliga service och att vara nära kunderna uppskattas. Vi är väldigt tacksamma och ödmjuka inför förtroendet kunderna ger oss, säger Gunilla Svensson, vd på Dina Försäkring AB.

Dina Försäkringar tar även i år hem förstaplatsen inom Sakförsäkring Privat när kunderna får säga sitt i den årliga undersökningen om kundnöjdhet inom sakförsäkring från Svenskt Kvalitetsindex. Det är fjärde året i rad som Dina Försäkringar vinner privatkategorin och inom kategorierna företag och fordonsförsäkring hamnar bolaget på en mycket fin andraplats.

Dina Försäkringar tar även i år hem förstaplatsen inom Sakförsäkring Privat– Vi kommer inte att slappna av utan fortsätta göra allt vi kan för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse utan krångel och med en förståelse för varje kunds unika situation, både när försäkringen ska köpas och när oturen råkar vara framme. De fina betyg vi får år efter år tyder på att vi lyckas leverera det våra kunder förväntar sig och det känns helt fantastiskt! Det ger oss energi i våra fortsatta satsningar på att vara nära kunderna, ha branschens bästa kundbemötande och att fler ska välja att köpa sina försäkringar hos oss, säger Gunilla Svensson.

Under de år Dina Försäkringar varit med i undersökningen har bolaget flera gånger varit på förstaplats eller placerat sig på pallplats i Svenskt Kvalitetsindex olika kategorier.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>