Hem Försäkring Consid i nytt ramavtal med viktig bank- och försäkringskoncern

Consid i nytt ramavtal med viktig bank- och försäkringskoncern

Publicerat av: Redaktionen

Det snabbväxande IT-konsultbolaget Consid ingår nu ett ramavtal med Skandia. Avtalet sträcker sig över två år och innefattar samtliga av Consids affärsområden.

Consid i nytt ramavtal med viktig bank- och försäkringskoncern 3”En bevisad samsyn på ansvarsfullt företagande mellan våra verksamheter har gett samarbetet ytterligare en dimension”, säger Consids vd, Peter Hellgren.

Consid har sedan ett år tillbaka ett etablerat partnerskap med Skandia. De stöttar bank- och försäkringskoncernen med utvecklingsrelaterade IT-konsulttjänster med allt från systemutveckling, projektledning, krav, test, compliance-frågor till arkitektur. Idag går det snabbväxande konsultbolaget ut med nyheten om ett förlängt samarbete.

– Detta känns givetvis fantastiskt roligt! Skandia ligger väl i linje med Consids värderingar och tekniska inriktning och vi ser fram emot många spännande år tillsammans, säger Timmy Eliasson, Kundansvarig Consid.

Med Consids domänkunskaper från bank-, finans- och försäkringsbranschen och tekniska inriktning med spjutspetskompetens inom Microsoft-relaterade utvecklingsmiljöer har konsultföretaget och Skandia funnit varandra väl.

Partnerskapet har även nåtts över andra beröringspunkter.

– Vårt starka engagemang för samhällsfrågor, så som programmering i skolan, satsningar för att driva jämställdhetsfrågor, samt vårt publika ställningstagande av samhällsdebatten kring digitalisering, har bevisat en samsyn på ansvarsfullt företagande mellan våra verksamheter och gett samarbetet ytterligare en dimension, säger Consids vd, Peter Hellgren.

Avtalet sträcker sig över två år och innefattar samtliga av Consids affärsområden inkluderat:

  • Systemutveckling
  • Projektledning
  • Test, krav & QA
  • UX, UI & Design
  • Kommunikation
  • Process och metodstöd
  • Business Intelligence
  • Mobilitet
  • EPiServer och webbutveckling

Ramavtalet har nationell täckning, men innefattar framförallt fokus på lokal leverans på Skandias huvudkontor i Stockholm.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>