Cisco lanserar nya säkerhetslösningar i samband med RSA Conference
Hem Säkerhet Cisco lanserar nya säkerhetslösningar i samband med RSA Conference

Cisco lanserar nya säkerhetslösningar i samband med RSA Conference

Publicerat av: Redaktionen

I samband med den globala cybersäkerhetskonferensen RSA, där företagets CEO Chuck Robbins var bland inledningstalarna, lanserar Cisco en rad nya lösningar för att öka säkerheten i nätverk, enheter och applikationer.

Cisco lanserar nya säkerhetslösningar i samband med RSA Conference”Säkerhet måste vara kärnan i allt, i den nya världen vi lever i. Vi tror att det måste göras med ett plattformstänk som är enkelt, heltäckande och baserat på information. Det finns egentligen ingen yttre skyddsmur i verksamheten att försvara längre. Vi behöver synlighet över enheter, användare och applikationer samt säkra kritiska kontrollpunkter med kontinuerlig, lösenordsfri autentisering”, sade Chuck Robbins i sitt inledningstal måndag kväll svensk tid.

Bland nyheterna som presenterades finns nya funktioner i SecureX XDR (Extended Detection & Response), som är Ciscos lösning för att automatisera och därmed förenkla säkerhetsövervakning av nätverk, enheter, applikationer och data.

Cisco utökar även skyddet i sin SASE-plattform för infrastrukturer och applikationer i molnet, bland annat genom ny integration mellan Cisco Umbrella och Cisco SD-WAN.

Cisco stärker även säkerheten i nätverk genom att lansera marknadens första integrerade skydd för brandvägg och applikationer i dynamiska miljöer.

RSA Conference är ett av världens mest betydelsefulla events för cybersäkerhet. Grundat i liten skala 1991, deltar ungefär 45 000 deltagare årligen något av de globala eventen. RSA Conference är i år helt virtuellt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>