Manifest Stockholm ny Growth Partner till Handelshögskolans inkubator

SSE Business Lab får förstärkning av varumärkes- och kommunikationsbyrån Manifest Stockholm, som under hösten går in som ny Growth Partner.

Manifest Stockholm ny Growth Partner till Handelshögskolans inkubator 1Samarbetet ger startups i två av Business Labs program tillgång till en rad kommunikations- och rådgivningstjänster. Målet är att tillsammans stärka, stötta och utbilda morgondagens entreprenörer och företagsledare.

– Vi på Manifest Stockholm delar samma värderingar som SSE Business Lab och är otroligt stolta över vårt samarbete. Vi är såklart spända över att få chansen att hjälpa dessa nya företag och entreprenörer nå sina mål, men är samtidigt lika taggade på att se hur de i sin tur kan utmana och utveckla oss i vårt arbete, säger Anna Karlsson, VD och grundare av Manifest Stockholm.

SSE Business Lab riktar sig till studenter, alumner och fakultet från Handelshögskolan som startar innovativa, skalbara och hållbara företag. De erbjuder entreprenörerna en inspirerande plats att arbeta på, ett stöttande nätverk av mentorer och andra entreprenörer, samt tillgång till affärscoachning och rådgivning inom bland annat marknadsföring, försäljning och juridik. Som Growth Partner kommer Manifest Stockholm att jobba tätt tillsammans med alla bolag som antas till SSE Business Labs accelerationsprogram Activate och inkubationsprogrammet Incubate. SSE Business Labs värderingar Courage to be bold, Passion for community, samt Diversity and inclusion går hand i hand med Manifest Stockholm.

– Att nå ut med sitt företag och att etablera sitt varumärke är stora utmaningar som nybildad startup. Så att få hjälp och stöd från experter ger våra entreprenörer ett försprång jämfört med andra. Därför är vi väldigt exalterade över att få chansen att samarbeta med Manifest Stockholm. Med våra gemensamma hjärtefrågor ser vi även stora möjligheter till att påverka samhället i en positiv riktning vilket känns extra spännande, säger Julia Delin, VD för SSE Business Lab.