OpusCapita och M-Files i nytt samarbete för automatisering av processer inom dokumenthantering

OpusCapita stärker sitt tjänsteutbud inom Document Process Automation genom att addera M-Files lösning för dokumenthantering.

Med M-Files kan OpusCapitas kunder automatisera arbetsflöden, vilket leder till bättre beslut, snabbare resultat, förbättrat samarbete och de högsta nivåerna av säkerhet och efterlevnad.
OpusCapitas förstärkta erbjudande inom dokumenthantering innebär att kunden samlar viktig data, såsom ärenden, kontrakt och annan information för digital hantering och signering. Tjänsten möjliggörs genom det nya samarbetet med mjukvaruleverantören M-Files Corporation, en ledande aktör inom Enterprise Information Management (EIM) lösningar och tjänster, med global verksamhet i över 100 länder.

Jennie_Klaesson Product Manager OpusCapita
Jennie Klaesson, Product Manager, OpusCapita

– Vi vill förändra givna beteendemönster i organisationer. Med en dokumenthantering anpassad till den digitala tidsåldern ser vi en enorm potential i att kunna effektivisera processer. Vi är glada över att kunna ta nästa steg i den utvecklingen tillsammans med M-Files, säger Jennie Klaesson, Product Manager, OpusCapita.
– OpusCapita är en aktör som ligger i framkant inom digitalisering och automatisering av processer för inköp och fakturaflöden. De har en bred erfarenhet från både traditionell och digital lagring av information och vårt samarbete ger stora möjligheter för deras kunder att förbättra hur de hanterar dokument och annan information, säger Miika Mäkitalo, VD, M-Files Corporation.

Miika-Mäkitalo CEO M-Files
Miika Mäkitalo, VD, M-Files Corporation

OpusCapitas lösning för digital dokumenthantering bidrar till snabbare hantering av ärenden, förbättrad datainsamling, ökad kontroll och minskad pappersförbrukning. Det gör den väl lämpad för organisationer som har behov av att effektivisera beslutsprocesser. Lösningen ingår som en del av OpusCapitas nya affärsområde DTP (Document Transaction Processing), där målsättningen är att vara en helhetsleverantör inom digitalisering, print och informationshantering.