CarPay når 60 000 nedladdningar – på mindre än 40 dagar

Volvofinans Banks nya app CarPay har passerat hela 60 000 nedladdningar.

Appen lanserades den 13 april och har redan nått topplacering i App Store och fått hundratals positiva kommentarer och lika många delningar i sociala medier. Att kunna hantera sin bilekonomi direkt i mobilen blev helt enkelt en välkommen nyhet för många Volvokortsanvändare.carpay-fordelar_600x240

– Vi är väldigt nöjda med antalet nedladdningar under den korta tid som CarPay har funnits tillgänglig. Nu hoppas vi att ännu fler upptäcker den. I maj når vi 450 000 kunder postalt via fakturan med tydlig information om appen och dess fördelar. Många av dessa kunder har oanvända bonuscheckar, därför tror vi att den nya funktionen där du kan lösa in checken mot drivmedel via appen kommer att bli en extra trevlig nyhet för dem, säger Roderik Jönsson, programchef för CarPay på Volvofinans Bank.

Stor glädje bland kunderna
Det allmänna mottagandet av CarPay har varit positivt och när nyheten lades upp på Volvofinans Banks Facebook-sida gick kommentarfältet varmt. Redan under lanseringsveckan efterfrågades kommande funktioner som Volvofinans Bank kan presentera lösningar på redan till sommaren. – Flera nya funktioner kommer att presenteras med nästa version av appen som släpps inom kort. Vår vision är att på ett smidigare sätt kunna erbjuda funktioner som finns på Mina sidor, Volvokortets inloggningssida på volvofinans.se, men även nya funktioner där mobiltelefonen spelar en central roll. Med den utvecklingstakten vi håller med CarPay nu så kommer det snart att vara verklighet, säger Roderik Jönsson.

CarPay är Volvokortet i mobilen
I CarPay får du all information kring ditt Volvokort direkt i mobilen. Du kan se allt från saldo och transaktioner till lokala erbjudanden och din intjänade bonus. Via appen kan du även lösa in din bonus mot drivmedel när du tankar på Tanka. CarPay finns att ladda ner i App Store eller på Google Play.