”Vi har ett konkret nyckelproblem i branschen”
Hem Fastigheter 15 till 25 procent av fastighetsägarnas ärenden kopplade till hyresgäster handlar om nycklar

15 till 25 procent av fastighetsägarnas ärenden kopplade till hyresgäster handlar om nycklar

Publicerat av: Redaktionen

Det vill Accessy ändra på.

”Vi har ett konkret nyckelproblem i branschen”.

Accessy ett gemensamt initiativ som initialt finansierats av Vasakronan, Castellum, Akademiska Hus, Fabege, Humlegården och Fastighetsägarna Service som lanserades för ett år sedan.

”Vi har ett konkret nyckelproblem i branschen”Fastighetsvärldens välbesökta seminarium Proptech & Digitalisering 2021 på Berns i Stockholm talade Accessys vd Håkan Eriksson.

– I dag har vi ett konkret nyckelproblem i fastighetsbranschen. Ytor står oanvända på grund av att man inte kommer in genom dörren. Det leder till så väl förlorade intäkter och i förlängningen miljöpåverkan, sa Håkan Eriksson.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>