Freja eID i avtal i avtal med Vourity om identifiering för självbetjäning
Hem Teknik Freja eID i avtal i avtal med Vourity om identifiering för självbetjäning

Freja eID i avtal i avtal med Vourity om identifiering för självbetjäning

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att man tecknat avtal med teknikföretaget Vourity om integrering av Freja eID i företagets mobila terminal för obemannade betalningar och inpasseringskontroll.

Vourity har utvecklat nästa generations teknik för att kunna ta betalt, göra inpasseringskontroll och självservice i obemannade sammanhang.

Exempel på användningsområden är obemannade butiker, betald inpassering till olika aktiviteter och laddning av elbilar.

Vourity bygger på en skalbar mjukvara som gör att man kan lägga till en lång rad funktioner. Detta gör att terminalen kan användas för hela den obemannade kundresan, från kundregistrering till interaktion och slutligen betalning. Användaren kan interagera med terminalen på olika sätt, via sin mobiltelefon, via en touchscreen och via en kamera, exempelvis för ansiktsidentifiering.

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

Freja är i grund och botten en tjänst för att underlätta kundresan. I takt med att allt fler tjänster ser den stora potentialen inom självservice blir också den digitala identiteten en helt central faktor i kundresan. Vouritys teknik ligger i framkant av vad som är möjligt med dagens teknik och genom att lägga till Freja till systemet kan man skapa en oöverträffad användarupplevelse både vad gäller smidighet och säkerhet.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>