101Investing Handelsinstrument
Hem IT-Finans TrenderKryptovaluta 101Investing Handelsinstrument

101Investing Handelsinstrument

Publicerat av: Redaktionen

101Investing Handelsinstrument

I vår granskning av 101Investing-valutaagent hjälper våra experter dig att upptäcka de olika handelsfunktionerna och villkoren som finns tillgängliga på denna plattform. Du kommer också att ta reda på hur agenten anstränger sig för att tillhandahålla en transparent och flexibel handelsmiljö.

Baserat på Cypern drivs 101investing av FXBFI Broker Financial Invest Ltd, som är auktoriserat och reglerat av CySEC. 101Investing ger dig chansen att handla CFD på olika tillgångar som råvaror, kryptovalutor, metaller, aktier, valutor och index. Du kan också dra nytta av branschstandard, låga avgifter och olika kontotyper. Om det inte räckte, ger agenten dig också forskningsverktyg och utbildningsmaterial för att förbättra din kunskap.

För att få reda på mer om 101investing erbjudanden, och hur du registrerar ett konto, fortsätt att läsa vår fördjupade mäklargranskning.

Besök Broker nu!

 

101Investing Allmän Information och Licensiering

 101Investing är en STP-handelsförmedling som låter dig handla många tillgångar med CFD. Under vår granskning av 101Investing upptäckte vi att företaget grundades 2016 och är licensierat under CySEC-nummer 315/16. Det betyder att det är ett utmärkt val för handlare baserade i EU eller Storbritannien. För din säkerhet erbjuder 101Investing dig också fondernas säkerhetsåtgärder, såsom negativt saldoskydd och kontosegregering. Agenten är också medlem i Investor Compensation Fund (“ICF). Denna fond kompenserar täckta kunder, upp till 20 000 €, om agenten inte fullgör sina skyldigheter.

101Investing Handelsinstrument

 När du registrerar dig för 101Investing kan du välja handelsinstrument från en bred, betydande samling. Totalt finns det över 250 tillgångar att utforska inklusive:

 • 45+ valutapar
 • 30+ kryptovalutor
 • 100+ aktiker
 • 10+ handelsvaror
 • 4 ädelmetaller
 • 22 kataloger

Våra granskare var glada över att se sällsynta tillgångsslag inkluderade som index. Index ger dig en stor chans att diversifiera din portfölj och 101Investings urval är imponerande. Förutom enorma globala index (som NASDAQ 100) kan du också handla europeiska index som CAC 40, Euro Stox 50 och FTSE 100.

101Investing Handelsinstrument

101Investing Handelsplattformar

101Investing erbjuder inte en egen plattform utan väljer istället att stödja MetaTrader 4. Lyckligtvis är detta en branschledande plattform som kan användas på alla enheter. För att skapa en korrekt granskning av 101Investing testade vi varje version av MT4 utförligt. Här är vad vi hittade:

 • MetaTrader 4 (För PC eller Mac)

Denna plattform är intuitiv och erbjuder funktioner som många handlare kommer att känna till. Förutom massor av inbyggda forskningsverktyg, låter MT4 dig också dra nytta av den största handelsgruppen i handelsbranschen. Här kan du hitta extra indikatorer och robotar för automatisk handel.

 • WebTrader

Detta är en webbläsarbaserad version av MetaTrader 4 som kan användas i Chrome, Firefox, Safari, Edge och Opera. Den erbjuder samma funktionalitet som den nedladdningsbara version, inkluderat fyra väntande ordertyper, nio tidsramar och över 25 analytiska objekt.

 • Mobile trader

Om du föredrar att handla på språng kan du logga in till ditt 101Investing konto via MetaTrader4 appen. Dessa är tillgängliga för både iOS och Android enheter och du kan förvänta dig samma högkvalitativa verktyg.

Kontotyper

Under registreringsprocessen erbjuder 101Investing tre olika live kontotyper:

 • Silver

Minsta insättning på 203,86 € eller motsvarande, sprider sig från 0,07, noll provision och femte decimal prissättning.

 • Guld

Lägsta insättning på 203,86 € eller motsvarande, sprider sig från 0,05, noll provision, femdecimalprissättning och 25% rabatt på swapavgifter.

 • Platina

Minsta insättning på 203,86 € eller motsvarande, sprider sig från 03, noll provision, femdecimalprissättning och 50% swapavgiftsrabatter.

101Investing erbjuder också islamiska konton till muslimska handlare. Dessa har samma villkor som de vanligaste detaljhandelskontona, men du kommer inte att debiteras ränta för att hålla dina positioner över natten. Eftersom det inte finns några dolda kostnader eller extra provisioner heller är dessa konton sharia-kompatibla.

Om du är en storhandelshandlare med en viss mängd kapital och mer än ett års erfarenhet kan du passa ett professionellt konto. Denna kontotyp erbjuder ett inflytande på upp till 1: 500.

Betalningsmetoder

När du har skapat ett konto är nästa steg att sätta in pengar. Våra 101Investing-granskare tyckte att detta var både enkelt och snabbt, eftersom agenten erbjuder flera betalningsmetoder och inte tar ut insättningsavgifter. För att finansiera ditt 101Investing-konto kan du använda kredit- och betalkort, SafeCharge, Skrill, eMerchantPay och Worldpay. Du kan också göra insättningar via banköverföring, även om detta har en betydligt längre behandlingstid.

101Investing Kundsupport

 Kundtjänst är ännu ett område där 101Investing erbjuder dig en rad olika val som passar dina behov. Tillgänglig på vardagar från 09:00 till 23:00 GMT + 3 och på helgerna från 11:00 till 20:00 GMT + 3, kan du kontakta agenten genom att:

Oavsett vilken metod du använder hittade vårt granskningsteam att supportteamet för 101Investing kommer att kontakta dig omedelbart. Du kan också använda dessa metoder, inklusive livechatt, från din smartphone så att du aldrig fastnar med en fråga eller ett problem.

CFD är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. Mellan 74-89% av detaljhandelns investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora

 Vanliga frågor

Är 101Investing en bra agent?

Ja, vår recension av 101Investing visade att agenten erbjuder många funktioner som är synonyma med en bra handelsupplevelse. Detta inkluderar robust överensstämmelse med CySEC-reglering, en världsledande handelsplattform, en mångsidig instrumentsamling och konkurrenskraftiga avgifter. Dessutom är 101Investing väl ansedd inom branschen efter att ha vunnit flera priser sedan lanseringen 2016.

Vad är minsta insättning på 101Investing?

För att öppna ett live-konto på 101Investing måste du sätta in minst 203,86 USD (eller motsvarande valuta) oavsett vilken kontotyp eller insättningsmetod du väljer. Jämfört med liknande agenter kan det verka ganska högt, men våra granskare tyckte att det var realistiskt och ansvarsfullt. Med 203,86 € på ditt konto kan du skapa en gedigen handelsplan som passar din budget.

Är 101Investing licensierat?

Ja, 101Investing drivs av FXBFI Broker Financial Invest Ltd, som har en licens från Cyperns Securities and Exchange Commission (CySEC). Enligt denna licens omfattas 101Investing av strikta regler och riktlinjer. Agenten är också medlem i Investor Compensation Fund och alla live-konton har också ett negativt saldoskydd.

Vilka avgifter tar 101Investing ut?

101Investeringskostnader sprids och byter avgifter när du gör en handel. Spreadavgifter varierar beroende på din kontotyp, tillgången din handel, marknadsvolatilitet och likviditet. Swap-avgifter är konkurrenskraftiga och du får 25% eller 50% rabatt på dem om du öppnar ett guld- eller platinakonto.

Hur tar jag ut från 101Investing?

För att ta ut från 101Investing måste du göra en begäran från klientportalen eller via e-post. Uttag betalas med samma metod som du använde för att finansiera ditt konto. Detta kan vara ett kredit- / betalkort, SafeCharge, Skrill, eMerchantPay, Worldpay eller banköverföring. Det finns ingen minsta eller maximala uttagsgräns, men agenten förbehåller sig rätten att ta ut en uttagsavgift på 50 € om du har obetydlig eller ingen handelsaktivitet på ditt konto. Uttagningsförfrågningar som gjorts före 09:00 behandlas samma dag, även om det kan ta upp till sju arbetsdagar för dina pengar att nå ditt bank- eller e-plånbokskonto.

KONTAKTA OSS >>

101Investing Handelsinstrument

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>