Ygeman och Reinfeldt klara för årets konferens e-legitimationsdagarna 4-5 april

Om knappt en månad, den 4-5 april 2019 anordnas e-legitimationsdagarna.

Ygeman och Reinfeldt klara för årets konferens e-legitimationsdagarna 4-5 april 1
Bland talarna på e-legitimationsdagarna: Anders Ygeman (S), energi- och digitaliseringsminister, Gertrud Ingestad, EU-kommissionens IT-departement DIGIT och Fredrik Reinfeldt, rådgivare, fd statsminister och partiledare (M).

Programmet är nu klart och fler ledande politiker, talespersoner och experter möter upp på årets stora konferens om e-legitimation, e-underskrift och ID-säkerhet. Programvärdar är DIGG – Myndigheten för digital förvaltning tillsammans med Regeringskansliet.

Ett fullmatat program med ledande företrädare från EU, Norden och Sverige

e-legitimationsdagarna har kommit att bli en central mötesplats och forum för alla som driver digitalisering i offentlig sektor. Bland deltagarna denna gång märks bland andra: Anders Ygeman (S), energi- och digitaliseringsminister, Gertrud Ingestad, Director-General for the European Commission’s IT-Department, Ann Linde (S), utrikeshandelsminister och minister med ansvar för nordiska frågor, Tor Alvik, Head of Digital Strategies and Coordination – Difi, Norway, Fredrik Reinfeldt, föreläsare och rådgivare och Anna Eriksson – generaldirektör för DIGG.

– Det känns oerhört hedrande att så många möter upp och delar med sig av det som sker inom eID-området både globalt, inom EU och här i Norden. Jag ser verkligen fram emot att få träffa alla, säger Anna Eriksson, generaldirektör på DIGG och en av huvudvärdarna för konferensen.

Platserna fylls snabbt men än finns möjlighet att anmäla sig

Det är nu inte många veckor kvar. Flera utställare inom e-legitimeringsområdet finns med och ännu finns möjlighet att boka en plats som besökare.

Mer om konferensen, programmet och anmälan finns här.