VistaPrint utvecklas till en fullservicepartner för småföretagare med lanseringen av Vista
Hem NYHETER VistaPrint utvecklas till en fullservicepartner för småföretagare med lanseringen av Vista

VistaPrint utvecklas till en fullservicepartner för småföretagare med lanseringen av Vista

Publicerat av: Redaktionen

Utvecklingen av varumärket tillkännages samtidigt med Vistas förvärv av Depositphotos och dess dotterbolag Crello.

VistaPrint, design- och marknadsföringspartner till miljontals småföretagare i hela världen tillkännagav idag en utveckling av varumärket: lanseringen av Vista.

Det här nya övergripande varumärket omfattar VistaPrint, 99designs från Vista, Vista x Wix och företagets senaste förvärv Crello, ett snabbt växande globalt ledande företag inom gör-det-själv (DIY) för digital design. Crello, nu med nya varumärket VistaCreate under Vistas paraply, erbjuder en plattform som gör det enkelt för småföretag att lyfta närvaron i sociala medier och digital design, oavsett vilken tidigare erfarenhet användaren har av att designa.

”I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att visa upp sig på ett professionellt sätt, och när deras behov har utvecklats har vi utvecklats tillsammans med dem”, sade Robert Keane, grundare och företagsledare för Vista och dess moderbolag Cimpress. ”Vi är stolta över att kunna tillkännage vårt nya överordnade varumärke Vista, som speglar vår löpande omvandling till expertpartner inom design och marknadsföring för småföretag över hela världen. Lanseringen av VistaCreate är en mycket viktig del av denna resa, och den ger småföretag tillgång till en kreativ designstudio för sociala medier i världsklass.”

Under de senaste två åren har Vista gjort flera strategiska drag och kraftfulla investeringar för att möta småföretagares utvecklade behov och driva kundvärdet. Pandemin har förändrat världen för småföretagen och gjort det viktigare än någonsin för dem att ha tillgång till helhetslösningar som stöder dem online, offline, i farten och var de än befinner sig på sin resa. Vistas forskning visar att 82 procent av småföretagens marknadsföringsbehov nu omfattar tryck, design och digitala medier.

VistaPrint utvecklas till en fullservicepartner för småföretagare med lanseringen av VistaI oktober 2020 förvärvade Vista 99designs för att ge småföretagen tillgång till designer i världsklass som kan hjälpa dem att ta fram den perfekta logotypen, webbplatsen, paketeringen och mycket annat. I augusti i år tillkännagav Vista ett samarbete med den ledande molnbaserade webbutvecklingsplattformen Wix för att stärka skapande och hanterande av Vista x Wix-webbplatser och tillhörande digitala lösningar för småföretag.

Idag har Vista tagit ännu ett viktigt steg mot att tillhandahålla ett högkvalitativt och heltäckande designutbud. Med förvärvet av Crello och dess omprofilering som VistaCreate kan Vista nu erbjuda småföretagare ett omfattande bibliotek professionellt designade, användarvänliga mallar som de kan använda för att skapa inlägg av högsta klass till sociala medier och digitalt marknadsföringsmaterial på bara några minuter med hjälp av VistaCreates webbplats och appar, som finns för både iOS och Android. Plattformen har redan miljontals registrerade användare i mer än 150 länder, som tillsammans skapar över en miljon projekt varje månad.

I förvärvet ingår också Depositphotos, en marknadsplats för arkivmaterial med över 200 miljoner royaltyfria bilder, videor och musik. Depositphotos är en blomstrande plattform för en kreativ community med över 100 000 användare som bidrar med innehåll.

Vadim Nekhai, Vice President, VistaCreate och Depositphotos sade ”För mer än tjugo år sedan uppfann VistaPrint onlinedesign och publiceringsverktyg för trycksaker som ger småföretagare möjlighet att skapa god design utan att behöva lära sig komplexa programvaror. I och med detta förvärv gör VistaCreate sociala medier och andra typer av digital design lika lätthanterliga, och Depositphotos bidrar med ett stort bibliotek högkvalitativa bilder, videor och musik. Vi ser fram emot att ingå i Vista-teamet medan vi fortsätter att ta fram nya innovationer tillsammans, som kan hjälpa småföretagen att visa upp sin professionella sida både online och offline.”

Nekhai, tidigare CEO på Depositphotos, ansluter nu till Vista-teamet och kommer att fortsätta leda VistaCreate och Depositphotos, och rapportera till EVP och President of International hos Vista, Florian Baumgartner.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>