Viktigt genombrott för Safeture i Nederländerna

Safeture AB i Lund har via partner tecknat ett 3-års avtal med en av Nederländernas största finansiella institutioner och som ger kunden tillgång till Safetures unika plattform för att hantera anställdas säkerhet.

Viktigt genombrott för Safeture i Nederländerna 1Avtalet är det första på den nederländska marknaden och är värt 220 000 Euro.

För ett år sedan beslöt Safeture som en del av den globala expansionsstrategin, att öka sin närvaro i Beneluxområdet eftersom marknaden bedömdes som mycket intressant för företaget. Avtalet, via partnern och riskrådgivningsbolaget Forth Global B.V. är ett viktigt genombrott som skapar ytterligare affärsmöjligheter för Safeture.

Safeture är ett internationellt Software as a Service (SaaS) företag med huvudkontor i Lund. Bolaget har utvecklat en molnbaserad plattform som hanterar alla anställdas säkerhet. Mer än 3 500 företag i hela världen använder sig redan av Safeture för att skydda sina anställda och hantera deras säkerhet samtidigt som antalet medarbetare som arbetar utanför kontoret ständigt ökar.

Med Safetures säkerhetsplattform och patenterade geo-positioneringsteknik, kan nu den finansiella institutionen lokalisera sina anställda och via tillförlitliga kommunikationskanaler ge dem relevant och viktigt information, oavsett var de befinner sig.

– Som teknikleverantör är Safeture stolt över att tillsammans med riskrådgivningsbolaget Forth Global, nu fått möjlighet att erbjuda våra gemensamma tjänster till en ledande aktör i Nederländerna, säger Magnus Hultman, VD på Safeture.

– Detta är ett resultat av vår partnerstrategi och satsningar på försäljningsorganisationen.