”Riskerna är störst inom IT-säkerheten i vardagen” – Magnus Rusk från PhenixID
Hem Säkerhet ”Riskerna är störst inom IT-säkerheten i vardagen”

”Riskerna är störst inom IT-säkerheten i vardagen”

Publicerat av: Redaktionen

Det pratas mycket om omfattande ransomware-attacker och enorma hacker-angrepp, men det är säkerheten i vardagen som påverkar organisationer och företag i störst utsträckning.

IT-säkerhetspodden gästas denna vecka av Magnus Rusk från IT-säkerhetsföretaget PhenixID som kommer berätta om utmaningarna inom Identity Access Management, IAM, och varför det är något alla organisationer behöver ta itu med.

”Riskerna är störst inom IT-säkerheten i vardagen” – Magnus Rusk från PhenixID

Magnus Rusk

– IAM-verktyg strukturerar upp en organisations identiteter och behörigheter, och hjälper medarbetare att svara på frågan ’vem har åtkomst till vad’. Vi kommer prata om hur ett företag kan börja arbeta med ett IAM-verktyg, vilka krav det ställer på befintliga system, och komplexiteten i att synkronisera digitala identiteter med flera olika moln- och signeringstjänster, säger Mattias Jadesköld, en av programledarna i IT-säkerhetspodden.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>