Vi söker nu Teknisk projektledare/säljare som gillar problemlösning
Hem Säkerhet Vi söker nu Teknisk projektledare/säljare som gillar problemlösning

Vi söker nu Teknisk projektledare/säljare som gillar problemlösning

Publicerat av: Redaktionen

Teknisk projektledare/säljare som gillar problemlösning!

Mercatus Engineering har funnits sedan 1973 och föddes ur grundarens vision och önskan om en ren värld utan förorenat vatten.

Under de snart 50 år som passerat, har bolaget vuxit både på bredden och djupet och är idag arbetsplats åt 35 personer, med ambitioner för fortsatt tillväxt. Företagets inriktning är alltjämt den samma och verkar idag både nationellt och internationellt, hos privata såväl som offentliga verksamheter. I linje med detta söker vår spån- och skärvätskeavdelning därför en teknisk projektledare/säljare med intresse för problemlösning och att bygga kundrelationer.

Läs mer om vårt företag och vad vi jobbar med på vår hemsida www.mercatus.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu Teknisk projektledare/säljare som gillar problemlösning

Mercatus Engineering AB i Vimmerby

Som teknisk projektledare/säljare på Mercatus har du stor frihet att utforma ditt eget arbete och dagarna hos oss är både omväxlande och utmanande. Du kommer att uppleva vår starka teamkänsla, snabba beslutsvägar och flexibla arbetssätt, där du förväntas bistå dina kollegor för att utveckla avdelningen och företaget. Mercatus är ett i grunden familjeägt företag där du har möjlighet att påverka din egen arbetssituation och du kan i din tur förvänta dig bra stöttning från både kollegor och ledning.

Om rollen
Som teknisk säljare/projektledare kommer du att ingå i vårt projekt-& säljteam med fokus på våra kunder inom verkstads- och processindustrin. Kunderna är allt ifrån slutkund, användare, teknikkonsulter till andra engineeringsföretag. Vårt projekt/sälj-team ansvarar för att:

  • Hjälpa nya och befintliga kunder med rätt lösning för sina behov
  • Ta fram offerter och affärsförslag
  • Ge teknisk rådgivning till nya och befintliga kunder
  • Beräkning och dimensionering av våra olika typer av anläggningar
  • Projektledning
  • Ha löpande kontakt med våra leverantörer i tekniska och kommersiella frågor
  • Tjänsten innebär resor till våra kunder i Sverige samt ibland till våra tyska leverantörer

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>