Trendrapport lyfter affärsmöjligheter i Skåne
Hem IT-Finans Trender En trendrapport lyfter affärsmöjligheter i Skåne

En trendrapport lyfter affärsmöjligheter i Skåne

Publicerat av: Redaktionen

Nu publicerar Invest in Skåne sin första trendrapport ”Skåne’s readiness for global trends 2022”.

Rapporten belyser Skånes förmåga och möjligheter att hantera samhällsutmaningar relaterat till olika globala trender såsom urbanisering och en åldrande befolkning eller behovet av grön omställning, infektionskontroll och växtbaserade livsmedel.

Syftet är att lyfta affärsmöjligheter för utländska företag och investerare samt skånska exportföretag inom regionens fem styrkeområden: smarta hållbara städer, avancerade material och tillverkningsindustrin, life science, tech och livsmedel.

Trendrapporten är baserad på Invest in Skånes mångåriga branschkunskap och erfarenhet av att bidra till utvecklingen av det skånska näringslivet. Statistik och fakta har hämtats från olika rapporter och regionala och nationella strategier.

Trendrapport lyfter affärsmöjligheter i Skåne– Det är glädjande att vi kan dela med oss av vår kunskap och expertis i en rapport för att visa på Skånes innovativa förmåga att lösa globala utmaningar. Rapporten kommer att vara ett utmärkt verktyg för att marknadsföra affärsmöjligheter i Skåne och vi hoppas att bolag och andra aktörer kan dra nytta av innehållet, säger Ulrika Ringdahl, vd på Invest in Skåne.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>