KAB Fastigheter ingår avtal med Pigello för fastighetssystem
Hem Fastigheter KAB Fastigheter AB ingår avtal med Pigello för fastighetssystem

KAB Fastigheter AB ingår avtal med Pigello för fastighetssystem

Publicerat av: Redaktionen

Fastighetsbolaget KAB Fastigheter AB ingår avtal med Pigello för fastighetssystem för 1800 lägenheter och ca 65 000 kvm lokaler.

KAB Fastigheter är ett privatägt familjeföretag i tredje generationen som äger och förvaltar fastigheter i västra Sverige.

KAB Fastigheters bestånd omfattar i dagsläget 1800 lägenheter och ca 65 000 kvm lokaler.

KAB Fastigheter ingår avtal med Pigello för fastighetssystem2005 anskaffade bolaget Fastighets AB Drömstan i Lidköping, med det växte bolaget snabbt. Idag är man 23 medarbetare, och företaget drivs fortsatt av syskonen Anna och Johan Andersson.

KAB har alltid arbetat långsiktigt med kvalitet i fokus både tekniskt, i service och i förvaltning. Målet är att alltid att ge hyresgästen god service samt ett tryggt och trevligt boende i fastigheter med hög standard.

Med Pigello ser bolaget positivt på att utvecklas med fortsatt kvalitativa processer och ett ännu effektivare arbetssätt framöver.

”Vi var ute efter ett anpassningsbart fastighetssystem som kunde täcka våra behov. För oss är det viktigt att förvaltningsprocesserna kan ske smidigt och att fastighetssystemet tillåter oss att göra allt vi behöver. Vi fick förtroende för Pigello direkt, med deras nytänk, höga servicenivå och accelererande utveckling täcker de våra behov. Vi ser därför verkligen fram emot att få komma igång.” – Anna Andersson, KAB Fastigheter AB

Pigello ser framemot att vara en del av KABs resa framåt och bistå med en lösning för utvecklingen mot en ännu effektivare förvaltning!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>