Titania tecknar hyresavtal med Caliente i Täby Park
Hem NYHETER Titania tecknar 10-årigt avtal med Caliente i Täby Park

Titania tecknar 10-årigt avtal med Caliente i Täby Park

Publicerat av: Redaktionen

Titania har tecknat ett 10-årigt avtal med Caliente Tapas Bar för att öppna en ny restaurang i Titanias projekt Täby Boulevard i Täby Park.

Den nya restaurangen kommer att vara belägen på bottenplan i Titanias nybyggda fastighet vid Robert Killicks torg på Boulevarden 40B.

Titania tecknar hyresavtal med Caliente i Täby Park

Titania har tecknat ett 10-årigt avtal med Caliente Tapas Bar för att öppna en ny restaurang i Titanias projekt Täby Boulevard i Täby Park.

Restaurangen är en av tre planerade i byggnaden och kommer att ha en attraktiv uteservering i solläge på torget.

Caliente i Täby Boulevard kommer att omfatta 273 kvadratmeter. Årshyran är satt enligt KPI för oktober 2022 och uppgår till 791 700 kronor (2 900 kr/kvm) och kommer per januari 2024 att räknas upp med förmodad indexhöjning oktober 2023. Hyresgästens tillträde sker 1 december 2023 och restaurangen planeras ha verksamheten igång i mars 2024.

Caliente Tapas Bar, grundad 1996, är en av Stockholms mest älskade tapasrestauranger och har sedan starten varit en av de mest framstående inom sin genre. Med en passion för att erbjuda autentiska spanska smaker och en atmosfär som välkomnar alla gäster, har Caliente vuxit till att omfatta fem restauranger över hela Stockholm. Varje plats har behållit den kärlek och hängivenhet till den iberiska halvöns kulinariska traditioner som gjorde den första restaurangen så framgångsrik.

– Vi är mycket glada över att ha tecknat detta avtal med Titania och att snart kunna välkomna våra gäster till den nya restaurangen i Täby Boulevard, säger Martin Sharro, VD på Caliente.

– Den generösa storleken på lokalen och möjligheten till en attraktiv uteservering gör detta till den perfekta platsen för att uppleva våra autentiska spanska smaker. Den nya restaurangen i Täby Boulevard kommer att erbjuda samma högkvalitativa tapasrätter och gästfrihet som Caliente Tapas Bar är känt för. Menyn kommer att hylla de smaker och traditioner som finns i den iberiska matkulturen och skapa en minnesvärd matupplevelse för invånarna i Täby och besökare.

– Vi på Titania är stolta över att ha ingått detta spännande samarbete med Caliente Tapas Bar. Vi ser fram emot att erbjuda spännande matupplevelser till boende i vår byggnad, invånarna i Täby och besökare från andra håll. Avtalet är ett viktigt steg i vår strävan att skapa en restaurang-hub i bottenplan på vår byggnad med det fina torgläget. Vi är övertygade om att vår byggnad och torget kommer att bli en destination för matälskare i regionen, säger Wojciech Wondell, COO på Titania.

Titanias fastighet omfattar, förutom lokalen som Caliente hyr, två ytterligare lokaler mot torget där förhandling pågår med restaurangaktörer. Förutom lokalytor innehåller fastigheten 226 bostäder och ett garage. Färdigställande är beräknat till slutet av november i år och första inflyttning av boende sker den 8 december.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>