TheFactory och Signicat förnyar sitt samarbete för att främja tillväxt i den norska uppstartsbranschen
Hem STARTUP TheFactory och Signicat förnyar sitt samarbete för att främja tillväxt i den norska uppstartsbranschen

TheFactory och Signicat förnyar sitt samarbete för att främja tillväxt i den norska uppstartsbranschen

Publicerat av: Redaktionen

Signicat, den paneuropeiska ledaren inom digitala identiteter och TheFactory, Norges största accelerator inom Fintech, Proptech, ImpactTech och nya branscher inom det tekniska produktområdet, tillkännager stolt sitt förnyade strategiska samarbete.

Sedan starten 2016 har TheFactory spelat en central roll där man dels hjälp över 300 uppstartsbolag komma igång, samtidigt som man investerat i en mångsidig portfölj, innehållande mer än 50 snabbväxande bolag.

För sina exceptionella bidrag till uppstartsbranschen har TheFactory tilldelats titeln “Bästa Acceleratorprogram i Norden” av Global Startup Awards.

”Vi gläder oss åt att förnya och expandera vårt samarbete med Signicat, den ledande leverantören av identitets-och signeringslösningar i Norden. Signicats teknologi, team och erfarenhet kommer vara värdefull, när vi hjälper våra entreprenörer utveckla lösningar och få idéer att växa inom Fintech och Proptech och andra produktområden” – Hans Christian Bjørne, Partner & CCO, TheFactory Accelerator & VC.

Sedan samarbetet började 2021, har Signicat framgångsrikt deltagit i TheFactory’s mentorprogram, såsom ” Nordic Fintech Fast Tracks accelerator program”, ett program utformat för att hjälpa norska bolag inom Fintech att expandera inom Norden, samt ”TheFactory Gründer Academy”, ett kostnadsfritt 3-månaders program, som förbereder nya uppstartsbolag på hur man hanterar investeringar på sin nya marknad.

TheFactory och Signicat förnyar sitt samarbete för att främja tillväxt i den norska uppstartsbranschen”Vi är så glada att vårt samarbete med TheFactory fortsätter. Vi har ju hängt med ett tag och byggt upp ett bolag som idag är ledande inom digitala identiteter i Europa, så vi förstår vilka utmaningar uppstartsbolag och snabbväxande bolag står inför. Både vår erfarenhet och våra produkter kan vara en tillgång för nya företag som vill utmärka sig, och vi ser fram emot att göra det möjligt tillsammans med TheFactory”, säger Sven Richard Samdal, Head of Growth SMB’s på Signicat och dedikerad mentor på TheFactory.

Signicat är Europas ledande bolag inom digitala identiteter. Med sina över 450 anställda på 17 europeiska kontor, är Signicat bäst lämpat när det gäller att erbjuda insikter och mentorskap till nya nordiska uppstartsbolag, särskilt bolag som bygger sin affärsverksamhet på teknologi och som har internationella expansionsambitioner.

Utöver sina internationella expansionssatsningar, fortsätter Signicat flitigt att uppfinna och utveckla toppmoderna produkter i en oförminskad takt, både för privat och offentlig sektor. En sådan uppfinning är Signicat Mint, en “no-code” produkt, som är helt idealisk för uppstartsbolag.

“Signicats team föreställer sig en teknikrik framtid, och det kan gynna uppstartsbolag i allra hösta grad. Vi befinner oss för närvarande i en fas där vår teknik har nått mognad och har en stark genomslagskraft på marknaden. Vi hoppas vår omfattande erfarenhet kan fungera som en skattkammare full av inspiration för uppstartbolag, där man förlitar sig på teknik som en av grundvalen i sin verksamhet”, tillägger Samdal.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>