The Yard – ny tillväxtarena för techbolag
Hem Event The Yard – ny tillväxtarena för techbolag

The Yard – ny tillväxtarena för techbolag

Publicerat av: Redaktionen

Hur kan Götaverkens slumrande, stora varvshallar på Lindholmen bli en alternativ och kreativ miljö för företagen som står för morgondagens lösningar inom mobilitet och teknik?

Hör Marika Ogrelius Engström och Ulrika Palmblad Gröön från Älvstranden Utveckling berätta om arbetet med “The Yard” – den nya tillväxtarenan för techbolag.

Tillsammans förklarar de hur varvsområdet med mindre ingrepp kan bli en arena för start-ups i direkt anslutning till de mer etablerade företagen på Lindholmen. Efter seminariet finns en möjlighet att besöka lokalerna för The Yard.

Delta digitalt eller på plats i Älvrummet

The Yard – ny tillväxtarena för techbolagNär? Fredag 8 oktober klockan 08.30.

Hur? Seminariet sänds från Älvrummet och kan ses digitalt eller på plats. Vi bjuder på kaffe och fralla i Älvrummet – begränsat antal platser, föranmälan krävs.

Delta digitalt via YouTube (extern länk)

Delta på plats i Älvrummet (länk till anmälan)

Unik visning av lokalerna för The Yard

Efter seminariet har du som deltar på plats i Älvrummet en unik möjlighet att besöka lokalerna för The Yard. Visningen av lokalerna utgår från Älvrummet och tar cirka 40 minuter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>