Techbolaget Delibr tar in ytterligare 6 miljoner kronor
Hem STARTUP Techbolaget Delibr tar in ytterligare 6 miljoner kronor

Techbolaget Delibr tar in ytterligare 6 miljoner kronor

Publicerat av: Redaktionen

“To maintain the trust that being a true product leader requires, it is crucial to give the rest of the organization transparency into what goes on in product, and here feature/epic documents can be a great tool” //Nils Janse

Techbolaget Delibr tar in ytterligare 6 miljoner kronor

The three founders

Med sitt verktyg för smartare produktutveckling vill Delibr hjälpa ambitiösa product managers (PMs) att leverera bättre funktionalitet, snabbare. I och med pandemin har många bolag sett över sina arbetssätt och börjat jobba mer asynkront. Eftersom Delibr stöder detta arbetssätt har bolaget kunna växa under 2020 och har gått från 5 till 10 anställda sedan pandemin startade.

Product Managers sitter och gör svåra prioriteringar mellan olika önskemål när de definierar vad som ska utvecklas. Uppgiften är utmanande med en komplicerad utvecklingsprocess och många som ska tycka till. Samtidigt har de idag inte särskilt bra verktyg, så de tvingas skriva om och kopiera tvärs olika verktyg och dokument, och sedan lägga en massa tid på att hålla reda på allt och göra uppdateringar.

Därför har vi utvecklat ett enkelt verktyg för smartare produktutveckling. Det gör det enkelt för PMs att involvera team och stakeholders, från idé till leverans. Det låter dem jobba med en enda sanning, genom bland annat integration med Jira och liknande verktyg som utvecklare och designers använder.

Storytel-grundarna bland investerarna

Delibr med VDn Nils Janse i spetsen tar in ytterligare 6 miljoner kronor i ny investeringsrunda och skalar därmed upp för mer tillväxt. Jonas Tellander och Jonas Sjögren, grundare respektive största ägare av Storytel, bland investerarna.”

Fortsatt starkt fokus på att få den helt digital försäljning att fungera

Vi arbetar fortsatt med effektiviseringen av säljprocessen där vi ser en positiv ökning på inflödet av nya kunder. Fortsatt fokus för produktteamet under 2021 är att göra det så enkelt som möjligt för kunden att själv komma igång och använda vår produkt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>