Sting samlar 20 års erfarenhet i gratis onlinekurs för framtidens entreprenörer
Hem STARTUP Sting samlar nu 20 års erfarenhet i gratis onlinekurs för framtidens entreprenörer

Sting samlar nu 20 års erfarenhet i gratis onlinekurs för framtidens entreprenörer

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanseras Stings senaste satsning för att fostra framtidens entreprenörer och locka talanger till Stockholm:

Sting Startup Academy.

”Idén med Sting har alltid varit att bidra till utvecklingen av Stockholm som en ledande startuphub och skapa ett community i världsklass för techbolag som vill växa och göra skillnad. Med Sting Startup Academy fortsätter vi göra just det, genom att hjälpa många fler blivande entreprenörer komma i gång med sina idéer,” säger Pär Hedberg, VD och grundare av Sting.

Sting Startup Academy, ett samarbete med lärplattformen och Sting-alumnin Learnster, riktar sig till individer som är nyfikna på startupvärlden, kanske har en idé och entreprenörsdröm, eller intresserade av att börja jobba för ett tech-startup. Kursen bygger på Stings samlade erfarenhet från att ha hjälpt över 400 startups utvecklas till hållbara tillväxtföretag, och framhäver det nordiska sättet att bygga bolag.

”Vi i Norden och Sverige har en lite annorlunda approach till bolagsbyggande än många andra delar av världen. Det vill vi lyfta i Startup Academy, ta vara på vårt starka varumärke som tech-nation och dela med oss av vår samlade erfarenhet. Vi ser även detta som en möjlighet att nå ut bredare, både till för oss nya grupper här i Sverige, men även internationellt,” fortsätter Pär Hedberg.

Sting samlar 20 års erfarenhet i gratis onlinekurs för framtidens entreprenörerI Sting Startup Academy blir användaren guidad av Stingcoacher och profiler såsom Jessica Schultz, Partner på Northzone och medgrundare av Hello Fresh, Magnus Nillson, Investerare och medgrundare av iZettle och Lisa Ericsson, chef för KTH Innovation. På 5 intensiva timmar får man en ordentlig genomgång av ämnen såsom ’hur man testar sin affärside’, ’hur man får sin första kund’, ’hur man bygger ett vinnande team’, ’hur man lyckas med försäljning’ och ’hur man finansierar sitt startup’.

”Vi är självklart väldigt stolta över att Sting valt Learnsters lärplattform för att leverera ett så här unikt och värdeskapande projekt. På Learnster brinner vi för kunskapsdelning och entreprenörskap. Då vår egen startup-resa började hos Sting kan vi själva relatera till Startup Academys målgrupp. Stings stöd till unga bolag är ovärderligt. Det känns därför extra bra att nu ge tillbaka. Cirkeln sluts, helt enkelt,” säger Mikael Larsson, VD på Learnster.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>