SAP lanserar heltäckande stöd för kundernas affärstransformation
Hem Nyheter SAP lanserar heltäckande stöd för kundernas affärstransformation

SAP lanserar heltäckande stöd för kundernas affärstransformation

Publicerat av: Redaktionen

SAP lanserar RISE with SAP, en heltäckande och prenumerationsbaserad tjänst för affärstransformation.

SAP lanserar heltäckande stöd för kundernas affärstransformationTillsammans med ett stort ekosystem av partnerföretag erbjuder SAP ett helt nytt sätt att förändra affärsprocesser – utan att kunderna behöver göra stora investeringar i förväg.

Lanseringen gjordes av SAP:s CEO Christian Klein under eventet “RISE with SAP: The Introduction” där SAP också presenterade en plan för ett strategiskt förvärv inom business process intelligence. Där gästades han av bland annat Microsoft, Siemens och LiveKindly. Klicka här för att se eventet i efterhand.

– Geopolitiska spänningar, miljöutmaningar och den pågående pandemin tvingar företag att hantera förändringar snabbare än någonsin tidigare. De som snabbt kan anpassa sina affärsprocesser kommer att lyckas – och SAP kan hjälpa dem på vägen. Det är vad RISE with SAP handlar om, att hjälpa kunderna att hela tiden låsa upp nya sätt att driva företag i molnet och fortsätta att vara konkurrenskraftiga inom sin bransch, säger Christian Klein.

RISE with SAP gör att kunderna får en tydlig väg till att skapa ett mer intelligent företag, oavsett hur långt de redan har kommit och hur komplex deras verksamhet är. Tjänsten erbjuds som en prenumeration och omfattar bland annat serviceavtal, drift och support. Genom att ta ett helhetsgrepp om sin transformation kan ett företag få hjälp med att kontinuerligt förändra sin verksamhet.

Tillsammans med ett stort ekosystem av partnerföretag guidar SAP företagen genom hela transformationen genom att:

 • Förändra affärsprocesser:
  • Business Process Intelligence bygger på SAP:s affärsmodell och samlade processkunnande efter att ha arbetat med över 400 000 kunder inom 25 olika branscher. Kunderna kan kontinuerligt analysera sina affärsprocesser, jämföra dem med branschstandarder och enkelt anpassa sig efter nya krav och affärsbehov. Intelligensen kan bäddas in i affärsprocesserna tack vare en direkt koppling till SAP:s arbetsprocesser, Robotic Process Automation (RPA) och andra AI-baserade tjänster.
 • Underlätta teknisk migrering:
  • SAP har verktyg och tjänster som stödjer hela teknikresan, t.ex. tjänster för automatisk övergång till modulära och standardiserade molnlösningar och support av tekniska molnexperter.
  • Kundernas eget val av molninfrastruktur kan köras i ett SAP-datacenter eller med valfri hyperscaler så att man undviker inlåsningar.
 • Bygga intelligenta företag:
  • Business Technology Platform ger kunderna en samlad plattform för affärstransformationen.
 • SAP S/4HANA Cloud har inbyggd AI, RPA, avancerad analys och flexibel användning beroende på hur komplex kundernas verksamhet är.
 • Samlad tillgång till en av världens största affärsnätverk, inklusive SAP:s leverantörer, logistik och intelligenta resursnätverk. Det gör att företagen kan hantera alla sina leveranskedjor och snabbt agera på marknadsförändringar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>