Viktigt uppdrag för samhällets framtid – Säkerhet och Private Cloud i fokus
Hem Säkerhet Viktigt uppdrag för samhällets framtid – Säkerhet och Private Cloud på fokus

Viktigt uppdrag för samhällets framtid – Säkerhet och Private Cloud på fokus

Publicerat av: Redaktionen

-IT-Total är ny IT-driftleverantör till Natur & Kultur.

Natur & Kultur är förlaget som i hundra år, alltså sedan 1922, arbetat för att göra skillnad i samhället.

Viktigt uppdrag för samhällets framtid – Säkerhet och Private Cloud i fokusFörlaget drivs som en stiftelse som förutom att inspirera till läsande och lärande även stärker röster i det demokratiska samtalet genom priser, stipendier och stöd.

När det var dags för att staka ut framtiden för driften och utveckling av
IT-miljön de närmaste 3–5 åren föll valet av ny IT-leverantör på IT-Total!

Förutom grundläggande krav på stabil och säker drift, var det avgörande för att välja den vinnande leverantören förmågan till proaktivt samarbete och möjligheten för Natur & Kultur att möta framtiden och utvecklas tillsammans med en partner.

Upphandlingen lockade stort intresse från marknaden med flera ledande leverantörer som utvärderades på förmåga, lösning och pris. IT-Total kommer initialt att leverera en modern och fullt managerad Private Cloud plattform tillsammans med säkerhets- och nätverkstjänster.

– Utvärderingen av bolagen i upphandlingen gjordes på lösningsförslag, prisbild, samverkan, säkerhet, miljötänk och att kunna utvecklas tillsammans och vi är väldigt nöjda med vårt val av IT-Total. Vi hade en bra dialog genom hela upphandlingsprocessen och IT-Total svarade upp på samtliga krav som vi hade. Alla i IT-Totals samverkansteam har mycket hög kompetens och det känns tryggt att arbeta tillsammans, något som vi verkligen ser fram mot, säger Malin Wirén, Drift- & IT-säkerhetsansvarig på Natur & Kultur.

– Det ska bli riktigt roligt att få Natur & Kultur som en ny driftkund hos oss på IT-Total. Vi är förstås väldigt stolta över att få stötta en kund med ett så viktigt uppdrag för samhällets framtid. Under upphandlingen har vi lyckats visa att vi har ett helhetserbjudande och ett nära arbetssätt, där vi bryr oss om våra kunder och deras verksamhet, vilket ger Natur & Kultur rätt förutsättningar att få ett lyckat partnerskap tillsammans med oss, säger Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services & Cyber Security på IT-Total.

Fredrik Rosencrantz
Head of Managed Services & Cyber Security

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>