Tele2 tecknar nytt avtal med Stena Fastigheter
Hem Fastigheter Tele2 AB tecknar nytt avtal med Stena Fastigheter

Tele2 AB tecknar nytt avtal med Stena Fastigheter

Publicerat av: Redaktionen

Tele2 AB (”Tele2“) (Nasdaq Stockholm: TEL2 A och TEL2 B)  har efter en upphandling tecknat ett nytt avtal med Stena Fastigheter som innebär att Tele2 ska leverera kommunikationslösningar till över 26 000 lägenheter och 2 000 kommersiella lokaler.

 Efter en upphandling har Tele2 tecknat ett avtal med Stena Fastigheter som sträcker sig till 2029 och består av en kombinationsaffär mellan konsument- och företagstjänster samt kommunikationsoperatören iTUX och Tele2 IoT.

– Vi ser fram emot att kunna utveckla och erbjuda fler tjänster till våra boende tillsammans med Tele2. Genom samarbetet så tar vi nästa steg i att digitalisera vår kundresa och erbjuda fler servicetjänster, säger Peter Mikulic, Chef Digital Transformation, Stena Fastigheter.

Det nya avtalet kommer möjliggöra automatisering och utökad säkerhet i förvaltningsnätet. Stena Fastigheter har även möjlighet att komplettera med lösningar för trådlös uppkoppling baserat på wifi och IoT-kommunikation.

Tele2 tecknar nytt avtal med Stena Fastigheter

Hendrik de Groot, Tele2 och Cecilia Fasth Stena

– Lösningen som Tele2 levererar till Stena Fastigheter består av delar och tjänster från alla våra affärsområden inom Tele2. Det visar på vår styrka som helhetspartner till fastighetsägarkunder. Stena Fastigheter har kommit långt i sin digitaliseringsresa och tar nu ytterligare ett stort kliv framåt. Vi är stolta och glada över att få vara en viktig partner i deras fortsatta utveckling, säger Stefan Petersson, Chef för fastighetsaffären, Tele2.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>