Beräkna mängden fogsand till markstensplattorna med Finja Betongs nya digitala verktyg
Hem Teknik Räkna ut mängden fogsand till markstensplattorna med Finja Betongs nya digitala verktyg

Räkna ut mängden fogsand till markstensplattorna med Finja Betongs nya digitala verktyg

Publicerat av: Redaktionen

Med Finja Betongs mängdberäknare går det snabbt att räkna ut hur mycket fogsand som behövs till en anlagd gång eller uteplats med markstensplattor.

Skriv enkelt in markytan, önskad fogbredd samt plattornas storlek för att få fram hur många säckar som går åt.

Mängdberäknaren finns på finja.se och fogsanden kan sedan enkelt sparas ner i en inköpslista som kan skickas via e-post eller skrivas ut och tas med till närmsta återförsäljare.

Beräkna mängden fogsand till markstensplattorna med Finja Betongs nya digitala verktygFinja har i sitt produktsortiment både vanlig fogsand och ogräshämmande fogsand, som är tillverkat av krossad återvunnen betong vars alkalitet försvårar för ogräs att börja gro.

Mängdberäknaren för fogsand är det senaste tillägget i en sedan tidigare välfylld verktygslåda av digitala hjälpmedel som tagits fram av Finja Betong, för att på olika vis förenkla arbetet med att gjuta, mura, putsa och laga.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>