Pressa breddar utbudet med tjänster
Hem Nyheter Pressa breddar utbudet med tjänster

Pressa breddar utbudet med tjänster

Publicerat av: Redaktionen

Pressa, en kostnadsfri offerttjänst inom IT, breddar nu utbudet genom att addera tjänster inom bland annat mobilabonnemang, växellösningar och IT-drift.

Pressa breddar utbudet med tjänster

Matteo Poropat, grundare och COO, Pressa

De nya tjänsterna är ett svar på marknadens ökade behov av en oberoende aktör inom fler områden samt del av Pressas vision om att bli den ledande samlingsplatsen för allt inom IT. 

Sedan starten av Pressa 2019, har över 1000 bolag framgångsrikt använt sig av tjänsten för sina IT-inköp. Fler än 80 ledande IT-återförsäljare är anslutna. Fokus har hittills framförallt varit på hårdvaror såsom datorer, skrivare och bildskärmar, men genom att inkludera drifts- och abonnemangstjänster breddar Pressa nu sitt erbjudande.

”Vi vill vara den bästa partnern för både privata och offentliga bolag när det kommer till inköp av IT. Därför breddar vi vårt erbjudande till att även innefatta mobilabonnemang, växellösningar och IT-drift. Samtidigt tar vi ett steg till mot vår vision att bli den ledande samlingsplatsen för allt inom IT”, säger Matteo Poropat, grundare och COO, Pressa.

I samband med det breddade utbudet av tjänster ansluter ett flertal nya återförsäljare. En av dem är Gibon, som erbjuder digitala lösningar för IT-tjänster. Ett bolag som ser stora fördelar med att samarbeta med Pressa.

”Som en spelare inom IT-branschen som expanderar kraftigt är det viktigt för oss att samarbeta med ledande aktörer som gör att vi når ut brett. Genom Pressa gör vi det möjligt för fler att upptäcka och använda våra innovativa tjänster för att underlätta deras vardag”, säger Joakim Fridh, delägare &  COO på Gibon i Lidköping.

Pressa kommer löpande att presentera nya återförsäljare, både mer etablerade och uppstickare, som tillsammans skapar en stark mix av IT-lösningar som passar för alla typer av bolag.

”Att Gibon med flera andra återförsäljare nu ansluter till Pressa gör att vi kan hjälpa företag att sätta upp de allra bästa helhetslösningarna för sin IT. Det är något flera av våra kunder har efterfrågat och det är fantastiskt att vi nu kan erbjuda det”, fortsätter Matteo Poropat.

Samtidigt lanserar Pressa också tjänsten IT-återtag. Där kan företag sälja sin gamla IT-utrustning samt köpa begagnad utrustning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>