P.F.C. lanserar Apple Pay
Hem TEKNIKPRODUKTNYHET P.F.C. lanserar nu Apple Pay

P.F.C. lanserar nu Apple Pay

Publicerat av: Redaktionen

Ett enklare och tryggare sätt att betala med iPhone och Apple Watch.

Idag lanserar det snabbväxande svenska fintechbolaget P.F.C. Apple Pay, ett enkelt och tryggt sätt att betala kontaktlöst med iPhone eller Apple Watch.

– Apple Pay gör det lätt och tryggt att betala och vi är stolta över att kunna erbjuda våra användare ännu ett sätt att göra deras liv enklare och bättre, säger Kevin Albrecht, VD för P.F.C.

P.F.C. lanserar Apple Pay

Idag lanserar P.F.C. Apple Pay

Säkerhet och integritet är kärnan i Apple Pay. När kunder använder ett kredit- eller betalkort med Apple Pay lagras inte de faktiska kortnumren på enheten eller på Apples servrar.

Apple Pay är lätt att ställa in. När en kund lägger till ett kort till iPhone, Apple Watch, iPad och Mac kan de börja använda Apple Pay direkt.

Kunder håller helt enkelt sin iPhone eller Apple Watch nära en betalterminal för att göra en kontaktlös betalning.

Varje Apple Pay-köp är säkert eftersom det är autentiserat med Face ID, Touch ID eller enhetens lösenord, samt en unik dynamisk säkerhetskod.

Apple Pay accepteras i livsmedelsbutiker, apotek, taxibilar, restauranger, kaféer, butiker och många fler platser. Kunder kan också använda Apple Pay på iPhone, iPad och Mac för att göra snabbare och bekvämare köp i appar eller på webben.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>