SaaS-bolaget Qualifier.ai satsar på den finska marknaden
Hem STARTUP SaaS-bolaget Qualifier.ai satsar på den finska marknaden

SaaS-bolaget Qualifier.ai satsar på den finska marknaden

Publicerat av: Redaktionen

Svenska SaaS-bolaget Qualifier.ai har växt med 620 procent sedan 2018.

Nu satsar bolaget på att öka sin närvaro i Finland för att möta marknadens behov av automatiserade säljprocesser.

 Qualifier fortsätter att bygga en lönsamt hållbar affär tillsammans med sina kunder.

SaaS-bolaget Qualifier.ai satsar på den finska marknaden

Kim Schiöld, vd.

Med närmare 70 finska kunder i portföljen är bolaget redo att öka sin närvaro på marknaden där de märkt av ett stort intresse för automatiserad prospektering och mötesbokning.

“Vi ser fram emot att kunna hjälpa såväl finska startups som storbolag inom B2B att bygga skalbara och långsiktiga affärer. Det finns ett väldigt stort intresse för

intelligent targeting genom AI och vår kostnadseffektiva lösning kan i princip ersätta en säljares arbete”, säger Kim Schiöld, vd.

Som ett led i att öka den finska närvaron kommer bolaget att anställa en Country

Manager med god kännedom om marknaden. Qualifier taktar idag en omsättning på 20 miljoner SEK och siktar mot att nå 100 miljoner SEK innan slutet av 2025.

“Vägen till vårt tillväxtmål kommer ske via Finland. Vi befinner oss verkligen i en spännande fas just nu och är redo att ta ett större kliv samtidigt som vi hjälper våra kunder att etablera sig på nya marknader”, kommenterar Kim Schiöld.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>