Uppdateringar i Pigellos aviseringsmodul
Hem Fastigheter Nya uppdateringar i Pigellos hyresaviseringsmodulen

Nya uppdateringar i Pigellos hyresaviseringsmodulen

Publicerat av: Redaktionen

Nu har Pigello lanserat en ny uppdatering av hyresaviseringsmodulen som gör det ännu enklare att arbeta i systemet.

Uppdateringen innebär förbättrade flöden för bland annat samavisering, omavisering, hyreshöjningar, vakansbokningar och IMD.

Uppdateringar i Pigellos aviseringsmodulDet bidrar till förbättringar och smidigare hantering av bland annat aviseringsstatusar och objektstatusar, möjlighet till projekt och kostnadsställen på en fastighet, samt förbättring av sökning och filtrering av listor. Det ges även möjlighet till att enkelt generera avier för valfri period.

Pigello jobbar hela tiden för ett effektivare sätt att förvalta. De nya uppdateringarna bidrar till en ännu mer effektiviserad avtalsavisering där genereringen av avier sker på ett smidigt och automatiserat sätt, vilket medför stor tidsbesparing.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>