Zesec tecknar genombrottsavtal
Hem Fastigheter Zesec tecknar genombrottsavtal

Zesec tecknar genombrottsavtal

Publicerat av: Redaktionen

SBC inleder samarbete med Zesec – över 4 000 bostadsrättsföreningar får möjlighet att låsa upp dörren med mobilen.

Zesec tecknar genombrottsavtal

Thomas Rejmell, vd och en av två grundare till Zesec of Sweden.

Zesec tecknar samarbetsavtal med bostadsrättsförvaltaren SBC om digitala nycklar.

Avtalet berör bostadsrättsföreningar över hela Sverige.

Nu är det klart att bostadsrättsförvaltaren SBC – Sveriges BostadsrättsCentrum inleder ett strategiskt samarbete med Zesec. Samarbetet ger SBCs kunder över hela Sverige möjligheten att öppna sina dörrar med mobilen.

– Samarbetet med SBC är oerhört spännande på så många sätt. Vi får nu möjlighet att utvecklas tillsammans med experter inom fastighetsförvaltning och samtidigt hjälpa boende i över 140 000 hushåll att öppna dörrar på ett enklare sätt, säger Thomas Rejmell som är medgrundare och COO på Zesec.

Med hjälp av en app i mobilen kommer det nu bli möjligt att låsa upp byggnadens entréport, lägenhetsdörren, tvättstugan och garageporten – samt att kunna skicka digitala nycklar till exempelvis hantverkare, vänner och paketbudet.

– Livet kommer bli så mycket enklare för såväl styrelse, boende och leverantörer som levererar service och tjänster till hemmet. Med digitala nycklar kommer leveransen alltid kunna utföras, oavsett om du är hemma eller på jobbet, säger Thomas Rejmell.

– Det som gör livet enklare, tryggare och säkrare är värt att satsa på. Zesecs lösning hjälper oss i vår vision att skapa en hållbar fastighetsförvaltning. Inom en femårsperiod tror vi att digitala nycklar hör till vanligheterna, säger Emil Lundström, vd på SBC.

Zesec är ett techbolag som startades 2017 av IT-entreprenörerna Thomas Rejmell och Björn Olsson. Företaget har kontor i Göteborg och är idag verksamma på den svenska marknaden men med mer högtflygande planer. Bolaget siktar nu också på en publik notering av aktien innan sommaren.

– Att lyckas att få till ett avtal med SBC är ett kvitto på att vår teknik fungerar och att vår affärsmodell är anpassad till marknaden. Avtalet tycker jag är startskottet för vår stora lansering både i Sverige och utomlands. Det är med stor tillförsikt som jag ser framtiden an, säger Magnus Gilborne VD.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>