Hem Nyheter Nu är det ännu enklare att jämföra lån hos Econello.com

Nu är det ännu enklare att jämföra lån hos Econello.com

Publicerat av: Redaktionen

Econello.com, en populär jämförelsesajt inom privatekonomi, har lanserat ett nytt verktyg som gör det ännu enklare för besökare att jämföra långivare och banker.

Nu är det ännu enklare att jämföra lån hos Econello.com 3Verktyget tillåter besökaren att ange vilka långivare de vill jämföra och sedan få en tydlig överblick över information som åldersgräns, lånebelopp och krav.

”Målet är att få Econello.com att bli den ledande jämförelsetjänsten inom privatekonomi, inte bara i Sverige utan även i övriga delar av världen. Därför jobbar vi hårt med att förbättra vår tjänst för att ge våra besökare så en så positiv upplevelse som möjligt.”, säger Alexandra Eriksson, content manager.

Jämförelsesajten drivs under mottot: ”För en enklare och rikare vardag” och med hjälp av detta nya verktyg kan besökare enklare hitta en långivare som passar just deras förutsättningar samtidigt som de kan spara pengar.

”Många befinner sig i djupa skulder på grund av dyra lån och krediter. Vi vill inte att våra besökare ska råka ut för detta och därför vill vi ge dem ett verktyg som underlättar deras jakt på det billigaste och bästa alternativet.”, säger Marcello Rongione, projektledare.

Verktyget kan i dagsläget endast användas för att jämföra lån, men teamet bakom sajten vill skapa liknande möjligheter för den som vill jämföra både försäkringar, bredband och mobilabonnemang.

”Econello.com är en jämförelsesajt som inte bara jämför lån och sparkonton, utan även andra delar rörande den privata ekonomin, så som försäkringar, bredband, elavtal och mobilabonnemang. Vi har planer på att lansera liknande verktyg för denna del av våra jämförelser.”, säger Alexandra Eriksson.

Teamet tror att nya, enkla verktyg kommer att öka intresset och förtroendet för sajten ytterligare. Det råder inga tvivel om att framtiden för Econello.com ser ljus ut och att de ständigt försöker förbättra sin tjänst för konsumenternas skull.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>