New York-börsen och Palo Alto Networks släpper bok om cybersäkerhet
Hem SÄKERHET New York-börsen och Palo Alto Networks släpper bok om cybersäkerhet

New York-börsen och Palo Alto Networks släpper bok om cybersäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

New York-börsen och Palo Alto Networks släpper bok om cybersäkerhet

Palo Alto Networks, som levererar senaste generationens säkerhetslösningar för företag, och New York Stock Exchange presenterar nu en gemensam bok: “Navigating the Digital Age: The Definitive Cybersecurity Guide for Directors and Officers”. Boken riktar sig till chefer på företag, myndigheter och andra organisationer och ger praktiska råd om hur man bäst skyddar sig mot cyberattacker. 

Boken är en antologi som samlar expertis och erfarenheter från en rad håll. Författarna är alltifrån chefer och konsulter till akademiker och myndighetsanställda. Boken ger råd inom en rad frågor som rör cybersäkerhet, som till exempel hur man följer lagar och regler samt hur man svarar på attacker.

“Det finns ingen annan fråga som i lika hög grad som cybersäkerhet orsakar oro inom högsta ledningen och styrelsen för företag. Vi tror att det krävs en exemplarisk styrning av ett företag för att klara sig undan hoten, och det samma gäller för kapitalmarknader. Det senare är också skälet till att NYSE Governance Services satsar på att leverera lösningar inom efterlevnad av lagar och regler, organisationsstyrning och riskhantering.”, säger Tom Farley, styrelseordförande, New York Stock Exchange.

“Vi lever i en digital tidsålder där cyberhoten urholkar det grundläggande förtroende som är viktigt för att samhället ska fungera. Detta leder till att vår livsstil såväl som våra företag är allt mer utsatta. Förutseende ledande personer inom myndigheter och näringsliv ser den här frågans vikt, inte bara för deras egna organisationer utan även för samhället i stort. Många är därför också villiga att lära sig mer, så att de förstår frågan och dess lösningar bättre. Vi tror utbildning är en viktig del i vägen framåt och är stolta över att ha samarbetat med NYSE i att producera den här boken. Den kommer hjälpa ledande personer att förstå landskapet, ställa rätt frågor, bidra till att de kan uppfylla sina åtaganden mot organisationer, och utmana status quo i fråga om hur de tänker om dagens cyberhot.”, säger Mark McLaughlin, styrelseordförande och vd, Palo Alto Networks

Bland de mer än 35 personer som bidragit till boken finns Michael Chertoff, tidigare minister för Homeland Security i USA, Adam Sodowick, styrelseordförande för NYSE Governance Services, Charlie Scharf, vd för VISA samt Mark McLaughlin, vd för Palo Alto Networks.

Boken finns på: www.securityroundtable.org.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>