Navian vinner pris för årets bästa PropTech bolag på Nordic PropTech Awards 2023
Hem EVENT Navian vinner pris för årets bästa PropTech bolag

Navian vinner pris för årets bästa PropTech bolag

Publicerat av: Redaktionen

Navian vinner pris för årets bästa PropTech bolag på Nordic PropTech Awards 2023.

Navians grundare, Erik Linton och Sergey Kazachenko, tog igår emot priset Årets bästa PropTech-bolag inom Invest & Finance på Nordic PropTech Awards 2023 i Stockholm.

“Det här är en bekräftelse på att vi tar på allvar vårt arbete att revolutionera fastighetsbranschen med innovativa tjänster och tekniska lösningar. Vi är otroligt stolta över det här priset.”

“Nordic PropTech Awards är de mest prestigefulla utmärkelser man kan vinna inom den nordiska PropTech-världen, och just Årets bästa PropTech inom Invest & Finance är ett kvitto på det vi kämpar för varje dag – att genom nytänkande och en vilja att förändra traditionella strukturer förbättra investeringsmöjligheter och öppna branschen för flera, säger Sergey Kazachencko, vd på Navian.

Navian vinner pris för årets bästa PropTech bolag på Nordic PropTech Awards 2023Nordic PropTech Awards är ett pris som lanserades i ett samarbete mellan de nordiska PropTech-föreningarna i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Priserna hyllar de mest lovande och kraftfulla företagen inom den nordiska PropTech-branschen. En jury bestående av branschexperter valde vinnarna baserat på marknadspotential, innovation och tillväxtkriterier.

Kategorin “Invest & Finance” belönar PropTech-företag och digitala lösningar som förbättrar och innovativt hanterar investerings- och finansiella processer relaterade till fastigheter.

“Vi vill tacka alla nordiska PropTech-föreningar för detta pris och också gratulera alla vinnare i de andra kategorierna”, avslutar Sergey Kazachenko.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>