Navian inleder ett samarbete med Address, en norsk fastighetsstartup
Hem företag Navian i samarbete med Address, en norsk fastighetsstartup

Navian i samarbete med Address, en norsk fastighetsstartup

Publicerat av: Redaktionen

Navian, vinnaren av 2023 Nordic PropTech Awards, är glada att meddela ett strategiskt partnerskap med Address, ett norskt fastighetsbolag som kommer att revolutionera tillgången till bostadsägande genom sitt unika ”Hyra-till-Äga” program.

Detta partnerskap innebär ett gemensamt åtagande att ta itu på bostadsprisfrågan genom att omdefiniera hur individer finansierar, investerar i och får tillgång till fastigheter.

Navian inleder ett samarbete med Address, en norsk fastighetsstartupDet representerar ett betydande steg mot att förbättra tillgängligheten till fastighetsinvesteringar och modernisera fastighetsbranschen.

Address utvecklar ett unikt ”Hyra-till-Äga” program som inkluderar en användarcentrerad digital lösning som integrerar teknik med deras koncept och expertis inom fastighetsbranschen, vilket förenklar övergången från att hyra till att äga. Denna innovativa metod går hand i hand med Navians vision om att erbjuda fastighetsinvesterare och utvecklare innovativa lösningar inom fastighetsutveckling som uppfyller deras föränderliga behov.

”Address’s innovativa tillvägagångssätt för ”Hyra-till-Äga” lösningar har skapat vårt intresse, och vi är glada att gå samman med dem”, sade Sergey Kazachenko, VD för Navian. ”Genom att kombinera vårt nätverk och expertis med Address’s visionära teknik är vi redo att omforma fastighetsbranschen i Norden och erbjuda en smidigare och stärkande upplevelse för dem som vill investera i fastigheter.”

Address’s banbrytande ”Hyra-till-Äga” program ger fastighetsinvesterare en unik möjlighet att generera stabila ekonomiska avkastningar, samtidigt som fastighetsutvecklare får tillgång till en institutionell partner som en del av deras finansieringsstruktur för bostadsutveckling.

”Det som lockade oss till Navian var deras innovativa fastighetsutvecklingslösningar samt deras delade engagemang för att göra en påverkan. Genom att kombinera Navians omfattande nätverk med våra banbrytande lösningar, gör vi det möjligt att effektivt skala upp vår lösning i Sverige och ta itu med det pågående behovet av nya lösningar för bostadsköp och utveckling i Norden”, sade Nedim Mavric, medgrundare och VD för Address.

”Vårt samarbete sträcker sig bortom teknik och investeringar. Det handlar om samhällsansvar, positiv förändring och påtaglig påverkan. Det handlar om att tackla en megatrend, vilket är minskad bostadsprisnivå, på en mycket stor marknad – bostadsfastigheter”, avslutade Nedim Mavric.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>